Ököllel ütötte élettársa fejét, beletérdelt a hasába és bele is rúgott

Vágólapra másolva!
Brutálisan megverte élettársát egy hajléktalan férfi Debrecenben, mindezt azért, mert úgy látta, hogy a nő miatt elvesztett egy liter bort. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene.
Vágólapra másolva!

A hajléktalan férfi és a nő élettársi kapcsolatban éltek egymással. A napokat mindig máshol töltötték Debrecenben, esténként rendszerint egy romos, lakatlan házban húzták meg magukat.

A férfi részegen többször megverte az asszonyt, aki egyszer sem ment el a sérüléseivel orvoshoz.

Tavaly májusban a romos épületben megint összevesztek. Ezúttal amiatt, mert a férfi féltékeny lett a nőre. A vita közben a férfinak feltűnt, hogy nincs meg a bora, amit, állítása szerint, a nő miatt veszített el.

Ököllel kezdte ütni élettársa fejét, majd beletérdelt a hasába és bele is rúgott egyet.

Az áldozat a földre zuhant, de élettársa még mindig nem hagyta abba. Ütötte-verte az asszonyt, majd felültette az ágyra, és többször ököllel arcon ütötte.

Az eset után az asszony erős fájdalmat érzett a mellkasában, de csak 1 hét múlva ment el orvoshoz. Kiderült, hogy kirepedt a lépe, eltört a bordája és több belső vérzése is lett.

A többszörösen visszaeső férfi ellen az ügyészség fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást javasol – írja az Ügyészség.hu.