Napokig nem tért magához a sokktól a tűvel megszúrt nő

Vágólapra másolva!
Napokig nem tért magához, csak robotszerűen élt, és még most is rémálmok gyötrik Rosta Anitát, azt a nőt, akinek szeptember 10-én tűt döfött a combjába egy drogos az 1-es villamoson. Az elmúlt hetek megpróbáltatásairól a Pesten Hallottam csoportban vallott.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, tűt döfött egy nő combjába egy drogos az 1-es villamoson szeptemberben. Azóta a férfit elfogták, most az áldozat írt bejegyzést a Facebookon.

Rosta Anita azt írta, hogy az a bizonyos hétfői nap, attól a pillanattól kezdve, szinte teljesen kiesett számára.

„Mintha csak teltek volna a percek, órák és közben a létfenntartáshoz szükséges funkciókon kívül mindenre alkalmatlan lettem.

Anita rémisztő történetéről korábban az Origo is beszámolt, ő az a nő, akit szeptember 10-én egy fiatal combon szúrt egy tűvel az 1-es villamoson.

Illusztráció Forrás: SZABÓ GÁBOR - ORIGO

– nyilatkozta akkor a Blikknek. Pár perccel később egy

kis szúrást érzett a combjánál.

Először fel sem fogta, hogy mi történhetett, aztán a férfi markában meglátott egy fecskendőt. Mire a négygyerekes édesanya felocsúdott, a támadó a villamos közepén járt, majd le is szállt.

Most azt írta, hogy akkor megszűnt Rosta Anitának lenni.

Forrás: Pesten Hallottam/Facebook

A poszt szerint jelenleg egy érzelmi hullámvasúton ül:

hol hálás a sorsnak, hogy ilyen szerencsés, és ennyivel megúszta, hol pedig elkezd rettegni, hogy megbetegszik.

Rémálmai vannak, amikben már fertőzött. Néha annyira elhatalmasodik rajta a félelem, hogy képtelen elhagyni a biztonságot jelentő otthonát.

Csak a barátai, munkatársai, ismerősei bátorító szavai adnak neki erőt, ugyanis a megkönnyebbülést jelentő eredmények még nem érkeztek meg, és addig kétségek között él.