Már a magyar színek sem tetszenek a Jobbik propagandaoldalának

KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Szilárd; UJHELYI István
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j) az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. október 3-án. Mögötte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője és Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Németh Szilárd nemzeti színű madzagjából próbált viccet csinálni a Jobbik propagandaoldala, még szavazást is kiírtak. Úgy tűnik, az egykori radikális pártnak már a magyar nemzeti színekkel is baja van. A lényeg, hogy csak azért is belerúgjanak egy kormánypárti képviselőbe. 
Vágólapra másolva!

Meglehetősen verejtékes írást tett közzé a Jobbik propagandaoldala Németh Szilárdról, a Fidesz alelnökéről. A portálnak azzal van baja, hogy a politikus zakóján egy nemzeti színű szalag lógott a szerdai vitanapon. Mivel mindezt nem tudták mire vélni, gyorsan ki is írtak egy viccesnek egyáltalán nem nevezhető szavazást „Ön szerint mit jelképez az alsó gomblyukba helyezett nemzetiszín madzag?” címen.

Németh Szilárd nemzeti színű madzagjának ment neki a jobbikos propagandaoldal Forrás: MTI/Kovács Attila

A bugyuta szavazás világosan mutatja, hogy a pártban úgy tűnik, nem tudják mire, vélni, ha egy parlamenti képviselő a magyar nemzeti zászló színeit viseli. Lehet, ha Budapest egykori háromszínű (piros-sárga-kék) zászlójának a színeit hordaná Németh Szilárd, akkor tapsot kapott volna a propagandaoldaltól? Erre egyelőre nincsen válasz, de az biztos, hogy ilyen hozzáállással egyre közelebb van a DK-Jobbik közös lista.