Soros szervezete is üzent a magyaroknak a Soros-Sargentini jelentés vitája előtt

migránsok Svédországban
Police organize the line of refugees on the stairway leading up from the trains arriving from Denmark at the Hyllie train station outside Malmo, Sweden, November 19, 2015. 600 refugees arrived in Malmo within 3 hours and the Swedish Migration Agency said in a press statement that they no longer can guarantee accommodation for all asylum seekers. AFP PHOTO / TT NEWS AGENCY / JOHAN NILSSON +++ SWEDEN OUT +++ / AFP PHOTO / TT NEWS AGENCY / JOHAN NILSSON
Vágólapra másolva!
A Migration Aid szerint sokkal üdvözítőbb, hogy utánpótlásként más kultúrájú emberek jöjjenek az országba, minthogy a magyar családok gyerekeket vállaljanak.
Vágólapra másolva!

Jelenleg is tart a Soros-Sargentini jelentést elutasító kormánypárti határozat vitája a magyar parlamentben. Arról beszámoltunk, hogy ez milyen lelkesedést váltott ki a magyar ellenzéki szereplők körében, de a történtek nem maradtak visszhang nélkül a hazai Soros-világban sem. A Migration Aid egy külön bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán szerda reggel, egész pontosan egy cikket osztottak meg. Az időzítés és a témaválasztás minden bizonnyal nem véletlen, a cikk hangulata pedig tökéletesen megmutatja, milyen állapotban vannak a hardcore migrációklub tagjai.

Forrás: Facebook

A „Bevándorláspártiak vagyunk?" címet viselő anyag előrevetíti, mi vár a továbbiakban az olvasókra. Az erős kezdést még erősebb folytatás követi, alapvetően a következő gondolatokat lehet kihámozni a masszív migrációpárti himnuszból.

Az egyik egy kérdés.

Milyen alapon hirdeti egy gyökértelen narancs-párt, hogy a magyaroknak rossz a bevándorlás?

A másik pedig egyenesen a megoldás:

De itt az ideje, hogy tartós népességfogyás esetére is legyen túlélési koncepciónk, és ne arra az elmés fideszes felhívásra épüljön az ország sorsa, hogy "magyar nők, szüljetek".

Tehát a Migration Aid szerint sokkal üdvözítőbb, hogy utánpótlásként más kultúrájú emberek jöjjenek az országba, minthogy a magyar családok gyerekeket vállaljanak. Az igazán szép gondolatmenet nem teljesen meglepő tőlük, hiszen egy Soros György által finanszírozott szervezetről van szó. Az egyik legfontosabb, legjelentősebb akciójuk az volt a magyarság megmaradása és gyarapodása érdekében az utóbbi időben, hogy adóelkerülés érdekében párttá alakultak.