Guinness rekordot döntött a Mega Moolah jackpot nyertese

Mega Moolah Major
Mega Moolahon már akár 100 forinttal is megnyerhető a milliárdos jackpot.
Vágólapra másolva!
Minden idők eddigi legnagyobb egyösszegű online jackpot nyereményét, mintegy 6,1 milliárd forintot vitt el az online kaszinókban elérhető Mega Moolah nyertese, ezzel új Guinness világrekord született. A játékszervező szerint a mostani kifizetés egyben a világ ötödik legnagyobb játékgépen nyert jackpot nyereménye, beleértve a Las Vegas-i földi kaszinókat is.
Vágólapra másolva!

Az eddigi legnagyobb Mega Moolah nyereményt egy brit katona, Jonathan Heywood vitte el, ő mindössze 100 forint értékű pörgetéssel néhány perc játék után 2015-ben közel 6 milliárd forintot szakított.

A nemzetközi jackpot nagy népszerűségnek örvend az online kaszinó játékosok körében, mivel óriási összegeket lehet nyerni.

A Microgaming által kifejlesztett játékon indulása óta több alkalommal vittek el több száz millió forintos jackpotot.

Mega Moolahon már akár 100 forinttal is megnyerhető a milliárdos jackpot. Forrás: Origo

A mostani nyertesen kívül idén már 6 szerencsés játékos örülhetett jackpot nyereménynek, legutóbb áprilisban egy új-zélandi játékos nyert több mint 1,5 milliárd forintot.

Érdekesség, hogy a Mega Moolah jackpot nyereményét legnagyobb számban eddig európai online játékos nyerte meg. A Mega Moolah egy afrikai szafari hangulatát idéző játék, amely 200 millió forintos megajackpottal indul, de a főnyereményen túl kisebb több millió forintos jackpotok is nyerhetőek, amik akár napi rendszerességgel is gazdára találnak.

A játék Magyarországról a vegas.hu online kaszinóban elérhető.