Elindult a jelentkezés a legszebb menyasszony címért

menyasszony, verseny, Magyarország legszebb menyasszonya
2018-as döntő eredményhirdetés előtt
Vágólapra másolva!
Már lehet jelentkezni az Esküvő Okosan idei szépségversenyére. Felhívásuk szerint olyan menyasszonyok jelentkezését várják, akiknek 2019-ben lesz az esküvője, és szeretnének már addig is menyasszonyi ruhába bújni. A győztes a „Magyarország legszebb menyasszonya" cím mellett esküvői szolgáltatásokat is nyer.
Vágólapra másolva!

A tavalyi nagy siker után ebben az esküvői szezonban is megrendezésre kerül a Magyarország Legszebb Menyasszonya verseny, aminek lebonyolítása kicsit eltér a tavalyitól.

Ezúttal három régióban lehet indulni a versenyen, elsőként a dunántúli regisztráció indult meg, az Esküvő Okosan Facebook-oldalán várják a dunántúli menyasszonyok nevezéseit. Hamarosan a kelet- és közép-magyarországi, valamint a Pest megyei és budapesti menyasszonyok nevezése is indul.

A 2018-as döntő versenyzői az eredményhirdetés előtt Forrás: Esküvő Okosan

Ezután indul majd a szavazás: a lányok közül minden régióban 1 menyasszonyt közönségszavazat, további 11 lányt pedig az Esküvő Okosan szakmai zsűrije juttat a regionális középdöntőbe. Az országos döntőn már csak a legszebb 12 menyasszony méri össze szépségét, bájosságát, természetességét, azonosulását menyasszony szerepével. A versenyen nemcsak a szépség, hanem a kisugárzás, a nőiesség is számít.

– mondta Kiss Péter, a verseny egyik szervezője, az Esküvő Okosan ügyvezetője.

A tavalyi győztes, az azóta már menyasszonyi státuszból kilépett Simonfai-Moravszki Enikő szerint „életre szóló élményt" jelentett neki a verseny, a döntő, a nyeremények és minden, a versennyel együtt járó médiaszereplés.

A 2018-as verseny zsűrije Forrás: Esküvő Okosan

A zsűriben idén is neves szakemberek ülnek majd. Ők döntenek majd arról, hogy ki jut a döntőbe és arról is, hogy végül ki lesz 2019 legszebb menyasszonya:

  • Halász Éva, menyasszonyi ruha tervező gyönyörű kreációiban ismét felvonulnak majd a legszebb lányok;
  • Takács Norie szépségszakértő tanácsaival is segíti majd a lányokat
  • Zsidró Tamás mesterfodrász a zsűrizés mellett segít megtalálni a lányokhoz leginkább illő csodálatos frizurákat.

A verseny a luxuskörülmények között lebonyolított döntő mellett értékes nyereményekért, esküvői szolgáltatásokért folyik majd.

Forrás: Esküvő Okosan

A verseny szervezői ezt üzenik a jelentkezőknek: „Gyönyörű menyasszonyok, akik neveztek, ti mind nyertesek vagytok már most, hiszen szerelmetek titeket választott! Ezzel induljatok neki a megmérettetésnek, amihez sok örömet kívánunk!"

További információkat a szépségverseny weboldalán olvashat.