A szopófantommal akart választást nyerni Burány Sándor

Vágólapra másolva!
Burány Sándor, a Párbeszéd frakciójában ülő ősszocialista politikus tartott vasárnap sajtótájékoztatót a kőbányai városközpontban, ahol az összellenzéki képviselőjelöltet akarta megtámogatni, de nem sok sikerrel. Viszont legalább rajta röhög mindenki.
Vágólapra másolva!

Burány a héten erősen aktivizálta magát, hiszen Kőbányán képviselőt választottak. Ezért a parlamentben is sikerült kimondania a "szopófantom" kifejezést, az általunk szégyenlősen csak orálfantomnak hívott kőbányai erőszakolóra (?), szeméremsértőre (?) utalva. De amit az ellenzék a parlamentben kimond, az van, ezért innentől mi is nevén nevezzük a dolgot.

Szopófantom!

A 888 vette észre, hogy Burány tegnap kiállt a kőbányai utcára, és ha még nem csinált volna elég hülyét magából, most sikerült neki. Ráadásul teljesen eredménytelenül, az ellenzéki jelölt súlyos vereséget szenvedett a fideszes Szilágyi-Sándor Andrástól.

Mint az ismert, Burány Sándor volt az, akit nemrég ittas vezetésen kaptak. Élhetnénk a gyanúval, hogy itt és most ittas sajtótájékoztató-tartás esete forgott fenn, de sajnos ennél valószínűleg rosszabb a helyzet.

Burány Sándor ilyen, amikor józan.