Több mint egy évig bujkált egy díler - videó

Vágólapra másolva!
A budapesti nyomozók a Pest megyei kollégák segítségével találtak rá, majd fogták el a férfit a belvárosi rejtekhelyén.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói

még tavaly áprilisban, Budapest VII. kerületében kábítószer-birtoklás miatt elfogtak egy nőt és egy férfit, akiktől jelentős mennyiségű drogot foglaltak le.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították V. Lászlót, akitől a nő és a férfi a kábítószereket vásárolták. A 41 éves budapesti férfi ellen 2017 júniusában elfogatóparancsot adtak ki. Több mint egy év elteltével a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság olyan információhoz jutott, hogy V. László egy belvárosi társasházban tartózkodik. A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a Pest megyei kollégákkal együttműködve 2018. szeptember 27-én 18 órakor a belvárosi rejtekhelyén elfogták.

A férfinél, valamint a lakásában 41 darab kábítószergyanús tablettát, 1,2 kilogramm marihuánát, 1 kilogramm amfetamint, 81,39 gramm kokaint és négy hamisított, saját fényképével, de más névvel ellátott személyi okmányt találtak.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.