Megkínozták a műsorvezetőt

Szebeni István, szállodateszt
cof
Vágólapra másolva!
Szebeni István hajdúsági gyerekként nőtt fel, így mondhatni gyakran látogat el Hajdúszoboszlóra is. Télen például életében először a gyógyfürdő városában az iszapkezelést is kipróbálta, most viszont az utolsó nyári napokat is kihasználta, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjön az őszi napokra. A műsorvezető számára nagyon fontos a testmozgás, ezért úgy döntött, a teljes feltöltődés érdekében egy gerinctornán is részt vesz, ám arra, ami ott történt, ő sem számított. 
Vágólapra másolva!

Az Echo TV műsorvezetője magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Hajdúszoboszlón járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

Szebeni István hajdúsági gyerekként nőtt fel Forrás: Origo

- kezdte vlogjában beszámolóját a műsorvezető.

Szebeni István tudatosan figyel az egészségére kívül-belül egyaránt, így nem csoda, hogy imádja a méltán híres gyógyvizét is a városnak.

A hajdúszoboszlói gyógyvíz ugyanis jódos, brómos, konyhasós, hidrogénkarbonátos termálvíz, ami 75°C-os és 1100 méter mélységből tör elő.

Bitument és ehhez kötődő ösztrogént, továbbá különböző nyomelemeket is tartalmaz: titán, vanádium, réz, cink, ezüst, stroncium, bárium és ólom formájában.

A gyógyvíz többféle betegség esetén ajánlott Forrás: Origo

- mesélte tapasztalaltát Szebeni István.

A gyógyvíz számos betegségre jó, például ízületi gyulladások és elváltozások, a gerinc gyulladásos megbetegedései, idült idegfájdalmak, ideggyulladások, gyermekbénulás, agyvérzés, agyműtét, izomfájdalmak, csontsérülések, sportsérülések utókezelése, érszűkületek egyes formái, idült nőgyógyászati megbetegedések, meddőség, idült bőrbetegségek esetében.

A műsorvezető ezen kívül a rendszeres testmozgásra is nagyon figyel, ám amikor a gerinctornát választotta, maga sem gondolta volna, hogy meglepetések érik.

Szebeni István azt gondolta, egyszerű lesz a torna Forrás: Origo

- mondta el Szebeni István, hogyan élte meg az egyszerűnek hitt tornát.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.