Itt van a lebukott Soros-főszerkesztő magyarázkodása

Vágólapra másolva!
Megírtuk, hogy Bodoky Tamás a Soros pénzéből eltartott Átlátszó főszerkesztője elrohant Brüsszelbe, ahol közös szelfit készített Judith Sargentinivel, Soros György legmegbízhatóbb emberével. A fotót nagy büszkén még a Facebook-jára is kirakta. Ezért hát megkérdeztük tőle: miről egyeztetett Judith Sargentinivel? Összehangolták-e a Magyarország és Orbán Viktor elleni kampányt? Bár nem akarunk szóviccel élni, de megjött a tényleg Átlátszó válasz. Bodoky Tamás láthatóan ijedt magyarázkodása és tagadása az alábbiakban.
Vágólapra másolva!

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok.

Bodoky Tamás azt is hozzátette, hogy a konferencián Judith Sargentini nem vett részt, bár ez kérdéseinkhez nem kapcsolódik.

Mi azért továbbra is kíváncsiak vagyunk, mi hangzott el kettejük között. De mindegy: előbb-utóbb úgyis kiderül, miről egyeztettek.

Frissítés:

Bodoky Tamás úgy tűnik, tényleg szívére vette kérdéseinket és megijedt, válaszát ugyanis a Facebook-oldalára is kirakta, nyilván szuperobjetívfüggetlenetikus módon.

Forrás: Facebook/Bodoky Tamás