Hasba szúrta testvérét egy asszony féltékenységből

Vágólapra másolva!
Lefeküdt aludni az élettársa mellé, miután leszúrta a testvérét az az asszony, akit a szolnoki bíróság 4 évre ítélt elsőfokon, nem jogerősen. Ezt most másodfokon a Szegedi Ítélőtábla 5 évre súlyosbította. Az elítélt korábban is késsel támadt rá az áldozatára, börtönbe is került.
Vágólapra másolva!

A többszörösen büntetett előéletű D. A.-né házassága évekkel ezelőtt megromlott. Szétköltöztek a férjével. Ezután az asszony élettársi kapcsolatot kezdett K. Z.-vel, férje pedig a nő testvérével, T. M.-mel került szerelmi kapcsolatban, aminek 2017-ben lett vége.

D. A.-né régóta féltékeny volt a testvérére, mert az szexuálisan közeledett élettársához, és a szerelmi kapcsolat miatt is, amit a férjével korábban kialakított.

2017. július 1-jén D. A.-né a tiszaföldvári házában volt az élettársával, K. Z.-vel, a férjével D. A.-val és még két emberrel együtt. Délután csatlakozott hozzájuk a nő testvére, aki

köszönésképpen szájon csókolta D. A.-né élettársát, amit az asszony is látott.

Később a társaság inni kezdett, közben a testvérpár többször is összeveszett egymással. Délután 5 óra körül

D. A.-né kést ragadott, és megfenyegette a testvérét. Azt mondta neki, leszúrja, ha nem megy el. T. M. nem vette komolyan a fenyegetést, erre a testvére hasba szúrta. Ezek után D. A.-né lefeküdt az élettársa mellé.

T. M. túlélte ugyan a támadást, de életveszélyesen megsérült, gyógyulása 6 hétig is eltartott. D. A.-nét másodfokon a Szegedi Ítélőtábla 5 év börtönbüntetésre ítélte, az ítélet jogerős – írja közleményében a Szegedi Ítélőtábla.