Bokorból támadt áldozataira a zalaegerszegi szatír

szatír, magamutogató
http://www.dreamstime.com/stock-image-homeless-businessman-exhibitionist-image17296501
Vágólapra másolva!
A férfi többször is a nyílt utcán maszturbált Zalaegerszegen és más városokban. A bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a férfit, valamint pszichiátriai kezelésre kötelezte.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly júniusban Zalaegerszegen, augusztusban Keszthelyen, novemberben pedig Hévízen zaklatott járókelőket.

Zalaegerszegen egy biciklis nőnek mutogatta a nemi szervét, Keszthelyen egy stoptáblánál várakozó autó női utasát zaklatta, Hévízen pedig egy bokorból előugorva maszturbált a járókelők előtt.

A férfi a májusi tárgyalásán tagadta a történteket, de a tanúvallomások és a bizonyítékok alapján egyértelmű, hogy ő a szatír.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A bíróság három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a férfit, valamint pártfogó felügyeletet is elrendelt, hogy az elkövető folyamatos ellenőrzésével és támogatásával csökkentse a bűnismétlés veszélyét.

Arra is kötelezték a férfit, hogy rendszeresen menjen el pszichiátriai kezelésre, és az ezt bizonyító dokumentumokat adja oda a pártfogójának.

Az elsőfokú ítélet ellen a férfi és a védője enyhítés miatt fellebbezett, így került az ügy a Zalaegerszegei Törvényszékre. A másodfokú eljárásban kedden a törvényszék büntető tanácsa teljeskörűen helyben hagyta az elsőfokon született döntést, így az jogerőssé vált.