Kapával támadt a rendőrökre egy sajóládi férfi

Vágólapra másolva!
Egy azért támadt kapával a rendőrökre, mert azok segítettek a feleségének és a lányának elköltözni tőle. Az anyja is közbelépett. Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a 28 éves férfivel szemben, a 49 éves asszonnyal szemben pedig bűnsegédlet miatt.
Vágólapra másolva!

Egy sajóládi nő hívta a ki az otthonukhoz a rendőrséget, mert

a kislányával együtt ott akarta hagyni agresszív férjét.

A nő és a gyereke három rendőr segítségével összepakolt, eközben a férje anyja, vagyis az anyósa azzal fenyegette a rendőröket, hogy

Közben a férj is hazaért, akit nem zavart, hogy ott vannak a rendőrök, ugyanúgy agresszívan viselkedett a feleségével. ezért a nőt és a gyereket beültették a rendőrautóba.

A férfi többször is megpróbálta kinyitni a kocsi ajtaját, még a rendőröket is lökdösni kezdte.

Ezek után az agresszív férfi egy nagy követ vett a kezébe és "dobó mozdulatokat tett" a rendőrök irányába, akik ezért az autó mögé bújtak.

A férj később eldobta a követ és előhozott egy kapát, amivel hadonászni kezdett és azt ordibálta a rendőröknek, hogy „megdöglötök, nem viszitek el az asszonyt".

A rendőrök ráfogták a fegyverüket a férfira, aki erre eldobta a kapát és káromkodva elmenekült.

Az ügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztést, míg az anyjával szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasol.