Megszólalt a pedofília-vádról Petőváry Zsolt

Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok vízilabdázót, Kósz Zoltánt és egykori válogatott társát Petőváry Zsoltot azzal vádolja egy most 13 éves kislány, hogy két évvel ezelőtt hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot folytattak vele. Ez a törvények értelmében mindenképpen súlyos nemi erőszak. Kósz és Petőváry is határozottan tagad. Most Petőváry is megszólalt és azt mondta: szíve szerint elmeorvosi és gyámhatósági szakértőt is kérne a perbe.
Vágólapra másolva!

Petőváry Zsolt szerint az egész ügy a becsületről, a nevükről, az életükről és a jövőjükről szól.

– mondta az ATV-nek, majd hozzátette, hogy

ez nem csak őket érinti, mert ugyanez előfordulhat másokkal is bármikor.

- mondta a 220-szoros válogatott vízilabdázó.

Arról is beszélt, hogy Kósz Zoltánnal 13 éve alapították családias hangulatú egyesületüket, ahol mindenki ismer mindenkit, és ők is jó viszonyt ápolnak a szülőkkel.

- mondta, majd hozzátette, hogy rendezvényeket vittek például az egyik család éttermébe. Elmondása szerint nem tudja tolerálni, hogy meggyalázzák és tönkretegyék. Aztán ugyanarról beszélt, mint Kósz Zoltán az elmúlt napokban, hogy a kislánnyal voltak problémák. Azt mondta, több szülő is azt akarta, hogy rúgják ki az egyesületből, de ők úgy álltak hozzá, hogy meg kell neki adni az esélyt, mert képes lehet változni. Azt is hozzátette, hogy

sem ő, sem Kósz Zoltán nem volt a lány edzője.

- magyarázta Petőváry Zsolt.

Arról is beszélt, hogy a családja folytonos támadásoknak van kitéve azóta, hogy kirobbant az ügy.