Intenzív törvényalkotási folyamat indul

Bajkai István, országgyűlési képviselő
Bajkai István, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!
Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy most egy nagyon intenzív törvényalkotási folyamat kezdődik el, amelyik a tervek szerint egészen karácsonyig tart majd.
Vágólapra másolva!

A képviselő hivatkozva pártja szabályaira nem kívánt az évindító frakcióülésről beszámolni, az ott elfogadott döntésekről úgyis mindenki értesülhet akkor, amikor a parlament megkezdi a munkáját. Általánosságban elmondta Bajkai István, egy kormányzó pártnak kötelessége, hogy minden parlamenti ciklus előtt áttekintse az ügyeket, az ország állapotát, és egy elfogadott stratégia mentén dolgozzon a kormányzati programja érdekében.

Bajkai István Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Karácsonyig tart a törvényalkotás

Azt is megerősítette a képviselő, mint az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságának alelnöke, hogy most egy nagyon intenzív törvényalkotási folyamat kezdődik el, amelyik a tervek szerint egészen karácsonyig tart majd.

Már beszélt arról korábban a politikus, hogy ezen folyamat mentén

ez egy régi vágya a képviselőknek, persze már tettek erre korábban is sikeres kísérleteket különböző deregulációs munkákban, ugyanakkor már az is biztos, vannak olyan jogszabályok, amelyeket szükséges lesz megalkotni.