Kiáll a családjuk a zaklatási ügybe keveredett vízilabdázók mellett

Nyilatkozott a nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán
Vágólapra másolva!
Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó szerint az egész pedofil vád, amelyben egy kislány szexuális zaklatással vádolja őt és egy társát, csak rágalom, egyetlen ujjal sem nyúltak a kislányhoz. Elmondta, hogy tudta meg, mit írt a gyerek, és arról is beszélt, hogy a kislány mentális képzésre járt. 
Vágólapra másolva!

A 13 éves kislány édesanyja még januárban szólt az egyik pedofil ügybe keveredett vízilabdázónak, pontosabban MMS-t küldött neki a gyerek írásáról, amelyben azt állt, szexuális kapcsolatba került a felnőtt férfival.

– mondta a Borsnak Kósz Zoltán, aki már napok óta azt állítja, hogy a lány, akit 9 éves kora óta ismernek, nem áldozat. Korábban lopott a csapattársaitól az öltözőben, amiből rendőrségi feljelentés is lett.

Kósz Zoltán az ügy kirobbanása óta arról beszél, tiszta a lelkiismerete.

Nyilatkozott a nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán Forrás: TV2/Tények

Őt és a magyar női ifjúsági válogatott másodedzőjét, Petőváry Zsoltot azzal gyanúsította meg egy most

13 éves kislány, hogy két éve hónapokon keresztül zaklatták őt a legbrutálisabb, legperverzebb módon.

„Én nem tudtam az MMS-ről mindaddig, amíg Zsolt nem szólt, hogy újabb üzenetet kapott. Ebben már engem is megnevezett a gyerek. Ekkor újból megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot az édesanyával, aki elmondta,

a kislány három éve mentális képzésre járt.

Mi azonban próbáltunk volna neki ajánlani egy másik pszichológust, mert a jelek szerint a szakember módszerei nem voltak elég hatékonyak. A szülő azonban ezt megtagadta, nem volt hajlandó találkozni velünk” – mondta.

Történhetett-e így?

Pornófilmbe illő aktusról írt a kislány. A vízilabdázó szerint olyasmikről, amelyek semmiképpen sem történhettek volna meg, legalábbis nem úgy, ahogy a kézírásban áll. Azt sem érti, miért lett a gyerek céltáblája.

„Egyelőre csak keresem az okokat, miért történhet mindez. Egyben biztos vagyok,

nem személyes konfliktus következménye, mert amióta a klub létezik, mi ennek a családnak csak adtunk.

A kislány bátyja hosszú éveken keresztül hozzánk járt vízilabdázni, egyszer az egész család eljött velünk az edzőtáborba. Volt egy híres éttermük is a környéken, ahová a családommal jártunk. Jó viszonyt ápoltunk az édesanyával és a nevelőapával” – mondta.

Kósz Zoltán hétfő délután vett részt először a vízilabdaedzésen a szexbotrány kirobbanása óta.

– zárta gondolatait Kósz Zoltán.

A vízilabdázók mellett a család

„Érthetetlen számomra, hogy hogy lehet ilyen undorító módon, abszurd jelzőkkel, nevekkel nyilvánosságra hozni egy hivatalos eljárást megelőző ügyet, nem belegondolva a következményekbe. (...) Mindezt egy gyengeelméjű, problémás lány vulgáris fantázialevelére alapozva!” – írta az egyik vízilabdázó lánya, aki arra is utalt, hogy valaki „foghatta a gyerek tollát”.

Kósz Zoltán egykori felesége sem rejtette véka alá a véleményét. Azt írta, 22 évig volt együtt vele, két gyereket felneveltek, ő nem ilyennek ismerte meg.