Koccintással ünnepelte a Soros-Sargentini jelentést a Jobbik

Vágólapra másolva!
A Jobbik egy wellness-szállodában tartott rendkívüli frakcióülésen ünnepelte meg a Soros-Sargentini jelentést. A Frittmann-pincészetben pedig koccintottak is rá, nem is egyszer. Szó szerint megtapsolták a Magyarországot megszégyeníteni akaró politikai jelentést - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A párt lényegében már kettészakadt, de még mindig vannak a Jobbik vezetőségében olyanok, akik „másképp látják a dolgokat". Ők voltak azok, akik egy év után ismét meghívták a Ripost stábját a hétvégi frakcióülésre.

Szerették volna, ha az újságírók a saját szemükkel látják, hogyan ünnepli meg a Vona Gábor által bábként mozgatott új pártvezetés a hírhedt Sargentini-jelentés megszavazását.

Frittmannál koccintottak Sorosra és Sargentinire

A Duna–Tisza köze egyik legismertebb pincéjében Frittmannéknál ünnepeltek a Jobbikosok. Először aludni is a pincészet vendégházában akartak, de Gyöngyösi Márton alelnök nem találta elég jónak a háromcsillagos vendégházat. Így inkább a kiskőrösi, luxuskörülményeket biztosító Hotel Vinumot választották, természetesen közpénzen.

Forrás: ripost.hu

Először a megérkezett a Jobbik biztonsági szolgálata.

Forrás: ripost.hu

Megérkezett egy busz, a jobbikosok beszállingóztak a pincészetbe.

Forrás: ripost.hu

„Áfás" számlát kértek jó előre Frittmannéknál is, ahol aztán lelkesen koccintottak a Soros–Sargentini jelentés elfogadására.

A sűrű poháremelgetés közben folyamatosan Orbán Viktort szidalmazták. Felemlegették a „hős" jobbikos EU-képviselőt, Balczó Zoltánt is, aki belenyilatkozta a kamerákba, hogy mennyire egyetért a Soros–Sargentini vádirat Magyarországot elítélő kitételeivel.

A jobbikosok többször is reménykedve emelték poharukat arra, hogy majd a „ravasz Soros" jól „kicsinálja a Fideszt".

Forrás: ripost.hu

Gyakran kijöttek a pincészetből a Ripost szerint, akik szerint minden szavukat jól lehetett hallani.

Forrás: ripost.hu

A Ripost munkatársai nem akartak bent fotózni, nehogy lebukjanak, de mindent láttak és hallottak. Mindeközben kint is dolgozott egy stáb.

A Frittmann-pincészetben a frakció költségterhére (azaz közpénzen) ittak Soros és Sargentini egészségére.

Nem elégedtek meg azzal, amit bent ittak, többen ládaszám vitték a bort a buszra, onnan a szállodába, onnan meg haza. Magyar Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke kezdte meg a sort, aztán a többiek is vérszemet kaptak.

Forrás: ripost.hu
Forrás: ripost.hu
Forrás: ripost.hu

Steinmetz Ádám exvízilabdázó ugyancsak bespájzolt a Frittmann-borokból.

A Ripost munkatársai nem látták, hogy ezeket saját zsebből fizették volna, pedig ott voltak "testközelben".

Látták volna, ha bármelyikük is előhúzza a pénztárcáját...

Ezután a Soros-Sargentini jelentést ünneplő jobbikosok felszálltak a buszra, már aki tudott, mert volt, akinek segíteni kellett, hogy meg ne botoljon a több karton bor cipelése közben.

Jól jött a „piabusz", hogy ne kelljen senkinek az ivászat után visszaautózni a szállodába, persze ezt is a parlamenti keret terhére.

Aztán volt még némi hangoskodás és „orbánozás" a szállodában is, de nemsokára kidőltek a fiúk.

A másnapi reggelinél is jelen volt a Ripost

A lap munkatársai a másnapos jobbikosokkal reggelizhettek, alig fél métere tőlük hallgathatták, hogyan reménykednek abban, hogy majd a Soros „betesz a kormánynak", meg hogy azért ez a Soros-Sargentini jelentés jól „odaba*ott", és ügyesek voltak a Soros emberei, akik ezt összehozták.

Forrás: ripost.hu
Szabó Gábor pártigazgató, Simicska egyik kedvenc és rendszeres tárgyalópartnere, Sneider Tamás a bábelnök és a Bundás Andi néven ismert másik Simicska-libling, Varga-Damm Andrea Forrás: ripost.hu

Varga-Damm Andrea képviselő-asszony is lelkesen dicsérte Judith Sargentinit, de aztán Vona Gábor került szóba a reggelizőasztalnál. Mi tagadás,

többen is megmorogták a bukott vezért. Hogy úgy otthagyta a szerencsétlen pártot, mint „eb a Szaharát". És hogy jó lenne, ha csinálna végre valamit ahelyett, hogy kisgatyában porszívózgat valami videóban, és „hülyét csinál magából".

A frakcióülésen is Sargentinit éltették

A reggeli után jött egy kiadós wellness, a jobbikosok – szokás szerint közpénzen – jól kifürödték magukat a Hotel Vinum gyönyörű fürdőjében. Nem véletlenül ragaszkodtak a fapados Frittmann-vendégház helyett a luxuskörülményekhez,

jól jött a szauna, meg a hideg-meleg fürdő az erősen másnaposnak tűnő honatyáknak, aztán jöhetett végre a frakcióülés.

Forrás: ripost.hu

A Ripost szerint miután odabent is bőségesen éltették Sargentinit,

még az az ötlet is felmerült, hogy az országgyűlési frakció nevében gratuláló táviratot küldjenek neki.

Sneider pártelnök úr később kiírta a Facebookra:

Gyöngyösi Márton alelnök is közzétett egy nyilatkozatot, amelyben feketén-fehéren kijelentette:

Forrás: ripost.hu

Később Sneider Tamás javaslatára, megdöbbentő párthatározatot hoztak, hogy a Jobbik ettől a naptól kezdve nem lesz többé ellenzéki párt. Hát akkor micsoda? Megvan a megoldás!

ELLENÁLLÓK lesznek - így döntöttek szó szerint -, és nem ellenzékiek!

Hogy ez egy új betyársereg létrehozását jelenti vagy a Soros-Sargentini partizánosztag létrehozását, azt még nem tudni.