Kálmán Olga után epekedik és pimaszkodik a DK-s, Vágó István meg ünnepli

Földi-Kovács Andrea
Vágólapra másolva!
Arató Gergely. Feltehetően a politika iránt érdeklő emberek számára sem különösebben ismert politikus. Segítünk. Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, volt szocialista képviselő, most éppen a DK-ban van. Az iszonyatos kormánydiktatúra Arató Gergelyt arra kényszerítette, feltehetően fizikai erőszak alkalmazásával, hogy be kellett mennie vendégnek a Hír TV-be, hogy ott majdnem negyed órán át bölcselkedhessen arról, hogy iszonyatos kormánydiktatúra van Magyarországon. Természetesen a diktatúrák legfőbb jellemzője, hogy nagyon sokat lehet beszélni arról nyilvánosan, televíziókban, hogy diktatúra van. Ezt Arató Gergely is tudja, sokat is beszélt erről kollégájával, Tordai Bencével együtt. Nagy műsorszámot adtak, volt itt minden, örvendezés a strasbourgi cirkusznak meg a szokásos monológok, áriák. De volt egy új elem is. Előjött az "oktatás-egészségügy" és a "taktikai szavazás" sikerhölgye, Kálmán Olga szerény árnyéka is. Mit előjött. Arató Gergely előhozta. És milyen kulturáltan! 
Vágólapra másolva!

A néhány nappal ezelőtti beszélgetésben - amelyre az Origo szerkesztősége, fájdalom, csak néhány nappal később figyelt fel, amikor az Echo TV Troll című műsorában enyhén szólva helyre tették Aratóékat - a DK-s politikus belekötött a Hír TV műsorvezetőjébe. Azt mondta Földi-Kovács Andreának, hogy a média megszállásának az a bizonyítéka, hogy egy sokkal tehetségesebb újságíró helyett ül itt. Mivel a hasonló (mit hasonló, dehogy hasonló, ezért mi kérünk elnézést Földi-Kovács Andreától) jellegű beszélgetős műsort másfél hónapja még Kálmán Olga vezette a Hír TV-n, nem kell nagy elmésség megállapítani, hogy Kálmán Olgára utalt Arató Gergely.

Földi-Kovács Andrea Forrás: hirado.hu

És mennyire elegánsan! Azt kell mondanunk, hogy ez az elegancia méltó a megidézett sikerhölgyhöz. Kálmán Olgához.

Na, de vissza Aratóhoz. Éppen vendég egy tévéműsorban és pimaszkodik a házigazdával. Pontosabban: nemcsak pimaszkodik. Hanem egyszerűen hazudik.

Szögezzük azért már le: Kálmán Olga nem tehetséges újságíró volt, hanem ellenzéki propagandista, aki ráadásul munkáját sikertelenül végezte. Műsorát nem nézték (ezerszer megírtuk, de Kálmán Olga és az utána epekedők kedvéért megismételjük: a rivális ellenzéki tévé azonos időben látható, azonos jellegű műsorát sokkal többen, olykor háromszor annyian nézték: Kálmán Olgát átlagosan 45-49 ezren, viszont a rivális Rónai Egont rendszeresen több mint százezren).

Kálmán Olga Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

És itt nincs vége. Vágó István, a közönségét vesztett, kirúgott "kvízprofesszor" a Facebookon még ünnepli is a pimaszkodást. Így fogalmaz (fogalmaz...): "A műsorvezető kíméletlen nyilvános megszégyenítése egyenes adásban. Gratulálok Arató Gergelynek és Tordai Bencének."

Két eset van. Az egyik, ha tényleg megszégyenítették volna a műsorvezetőnőt, ehhez valójában csak egy csúszómászó gratulálna. Megszégyeníteni egy munkáját végző újságírónőt, ehhez gratulálni? Hát bizony, féreg dolog lenne.

De Vágó István nyugdíjas "kvízprofesszor" megnyugodhat: a másik esetről van szó. Ugyanis, amit írt, ezért nem kell féregnek nyilvánítanunk. Ugyanis csak téved. Senki nem szégyenítette meg Földi-Kovács Andreát.

Vágó István Forrás: millionaire.wikia

Két sikertelen politikus egyszerűen csak összevissza beszélt: a tehetséges újságírót nevezik tehetségtelennek, a propagandistát hívják tehetséges újságírónak, és így tovább.

Kálmán Olga, Vágó István, Tordai Bence, Arató Gergely és a többiek, ott, az ellenzék térfelén sokat tettek a harmadik kétharmadért. Mostani Hír TV-s (oh, mily bátor) szerencsétlenkedésük, meg a "kvízprofesszor" valójában mókás reakciója mutatja, változatlanul jó formában vannak, és rendkívül hasznosan harcolnak a Fidesz újabb elsöprő sikeréért.