Apja hallani sem akar a soroksári gyilkosról

Vágólapra másolva!
R. Szilveszter 5 évvel ezelőtt brutálisan megerőszakolta és meggyilkolta Gy. Krisztinát. A férfit múlt héten sikerült azonosítania a rendőrségnek. Az apja hallani sem akar róla, és nem szeretné, ha összemosnák a nevét a gyilkossal – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A férfinak zűrös gyerekkora volt, 20 évig hajléktalanként élt. R. Szilveszter vérszerinti apja egyévesen látta utoljára a fiát, azóta semmilyen kapcsolat nem volt közöttük.

A gyilkost nevelőszülők nevelték, akik már nem élnek, az egykori szomszédok szerint a férfit az utca nevelte fel

– írja a Blikk.

– mesélte egy korábbi szomszéd a lapnak.

A soroksári gyilkos Forrás: POLYÁK ATTILA - ORIGO

R. Szilveszter apja sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a 39 éve nem látott fia mit követett el.

„Azt az évet leszámítva semmilyen kapcsolat nem volt közöttük. Semmit nem tudott a fiáról, de az anyjáról sem. Ez inkább alkalmi kapcsolat volt. Az apa a rendőröktől tudta meg, hogy mi történt, hogy a fia lehet a soroksári gyilkos! Azóta nagyon rossz állapotban van.

Esze ágában sincs felvenni a kapcsolatot a fiúval. Azt mondta, nem kíváncsi rá, főleg nem azután, amit csinált!

Már nyugdíjas, egy kisvárosban él, és nagyon fél, hogy a nevét összekapcsolják a bűnnel, amihez semmi köze. Soha semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel" - mondta az apa egyik ismerőse.

A férfinak még két gyereke született, őket ő nevelte fel.

Ahogyan korábban megírtuk, Gy. Krisztina 2013-ban futni indult el otthonról, de soha többé nem ért haza. R. Szilveszter megerőszakolta és meggyilkolta a családanyát. A rendőrség 5 évig kereste a tettest. A múlt héten kiderült, hogy R. Szilveszter DNS-e megegyezik a holttesten talált mintáéval.