Pedofil botrány: 11 éves kislánnyal szexelt két magyar sztársportoló

2018.09.14. 09:25

A még most is csak 13 éves kislány levelében megnevezte azt a két ismert sportolót, akikkel állítása szerint hónapokon keresztül szexelt, akkor, amikor még csak 11 éves volt. A lány családja feljelentést tett a rendőrségen – írja a Blikk.

A feljelentésben az szerepel, hogy a sportolók hónapokon keresztül szexeltek a lánnyal, aki akkor még csak 11 éves volt. Eleinte próbálta elfelejteni a történteket, később viszont konkrétan megnevezte a bántalmazóit. A történetet egy saját kézzel írt levélben írta le a családja egyik ismerősének. Ez a levél részletezi, hogy hol és kivel szexelt. A levelet hozzácsatoltak a feljelentéshez is – írja a Blikk.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A lap megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy valóban érkezett feljelentés az ügyben, és szexuális erőszak miatt indítottak nyomozást. Egy ilyen fiatal lánynál mindegy, hogy megerőszakolták, vagy beleegyezett a szexuális kapcsolatba, mivel 11 évesen még jóval a beleegyezési korhatár alatt volt, ami Magyarországon 14 év. Aki egy 14 év alatti személlyel létesít szexuális kapcsolatot, az mindenképp bűncselekményt követ el.