Jáksó László: Én is a Sláger FM-et hallgatom!

Jáksó László, Sláger FM
Vágólapra másolva!
Izgalmas két hét következik azok számára, akik szeretnek rádiót hallgatni, és játszani. A Sláger FM ugyanis pénznyereménnyel jutalmazza hallgatóit szeptember 10. és 21. között, legkevesebb 103.900 forinttal. Ehhez mindössze csak a megfelelő mondattal kell felvenni a telefont.
Vágólapra másolva!

Tíz másodperc, egy jó mondat

Nagyszabású nyereményjátékot indított a Sláger FM a hallgatói számára.

Szeptember 10. és 21. között naponta akár többször is lehetősége van nyerni azoknak, akik a Sláger FM-et hallgatják.

Ugyanis azok a hallgatók, akik elküldik az „Én is a Sláger FM-et hallgatom” mondatot a 06-30-30-30-103-as számra, részt vehetnek a

nyereményjátékban, melynek keretén belül 103.900 Ft talál gazdára.

A játék nagyon népszerű, már az első órákban több tízezren jelentkeztek, a beérkezett SMS-ek száma pedig folyamatosan nő.

A játék menete: az SMS-t beküldők közül naponta többször is kiválasztanak egy-egy szerencsés hallgatót, akit visszahívnak.

Amennyiben a hallgató telefonja megcsörren, és 10 másodpercen belül fel is veszi azt, nincs más dolga, mint kimondani a játék mottóját: „Én is a Sláger FM-et hallgatom.”

Érdemes résen lenni, hiszen amennyiben a játékos nem veszi fel a telefont, vagy nem a nyereményjáték mottójával szól bele, a nyeremény nem illeti meg, így az összeg halmozódik. Tehát akár egy köszönés képes meghiúsítani azt, hogy nyerjen.

Egészen addig nő a pénznyeremény, amíg a következő, nyereményjátékban részt vevő hallgató nem teljesíti a játék feltételeit.

Így akár az is előfordulhat, hogy a nyeremény addigra háromszorosára vagy négyszeresére nő.

Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója Forrás: Origo

„A hallgatóinkra úgy tekintünk, mint egy baráti társaságra”

Jáksó László, a rádió kreatívigazgatója elmondta, a nyereményjáték remek alkalom arra, hogy örömet szerezzenek a hallgatóinknak.

– tette hozzá a kreatívszakember.