Tűt döfött egy nő combjába egy drogos az 1-es villamoson

CAF-villamos KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ tanulójárat villamos
A másodiknak érkezett CAF-villamos tanulójáratként közlekedik az 1-es villamos vonalán Budapesten, a Hungária körúton. Nyárig összesen tizenkét jármű áll forgalomba a világ leghosszabb villamosából, ezek közül 11 már Budapesten van, az utolsó áprilisban érkezik.
Vágólapra másolva!
Egy szúrást érzett a combján, majd amikor megfordult, egy fiatalt látott fecskendővel a kezében. A négygyerekes anyukát hétfőn szúrta meg egy drogos az 1-es villamoson, Budapesten. Azóta orvosról orvosra jár az asszony, attól rettegve, hogy halálos betegséget kapott el. 
Vágólapra másolva!

A 44 éves Rosta Anita az 1-es villamoson utazott.

– idézi szavait a Blikk.

Pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál.

Először fel sem fogta, hogy mi történhetett, aztán a férfi markában meglátott egy fecskendőt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

– tette hozzá az asszony, akit nagyon megviseltek a történtek.

Bense Tamás orvos azt mondja, hogy egy tűszúrásnál először meg kell vizsgálni, mikor kapott tetanuszt az érintett, akinek ilyenkor rendkívül sokfajta fertőzés kerül be a szervezetébe.

– teszi hozzá az orvos.

Az 1-es villamos megállóit – főként a Népliget és a Hős utca közötti szakaszt – teljesen ellepték a drogosok az utóbbi időben.

Ezért augusztus 31-től egészen szeptember 7-ig fokozott rendőri jelenlét volt jellemző azon a szakaszon, de mára már eltűntek az egyenruhások a megállókból.

– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő villamosvezető, aki szerint szeptember elejétől kezdve egy héten keresztül látott a Puskás Stadion megállótól a Népligetig legalább két rendőrt.

A BRFK korábbi tájékoztatása szerint a fokozott ellenőrzés ideje alatt Kőbányán 58 embert kaptak el kábítószer-birtoklás miatt, Zuglóban 22-t. Két drogdílert is elfogtak mindkét kerületben.