Soros György hazai szervezete közösségi oldalán állt ki Sargentini mellett

Amnesty International, nagykövet, homofóbia
Vágólapra másolva!
Az Amnesty International nem lacafacázott, egy az egyben kimondta, a holland politikus jelentése rendben van. Legújabb akciójukban egyértelműen az a legmeredekebb, hogy bejegyzésükben ugyanazt a cikket osztották meg, mint amit pár nappal korábban Judith Sargentini, holland zöldpárti EP-képviselő Twitteren, csak magyar nyelven. Vélelmezhetően valaki időközben lefordította a Soros-párti politikus által tweetelt írást, amit aztán pár nappal később a hazai Soros-világ karakteres szereplője is közzétett. Ez csapatjáték a javából!
Vágólapra másolva!

„Szerdán szavaznak az Európai Parlament képviselői arról, hogy az Európai Tanács elé utalják-e a magyar jogállamiság és emberi jogok helyzetének a kérdését” – kezdi kimérten Soros György hazai hálózatának zászlóshajója, az Amnesty International közösségi oldalán pár nappal a Magyarország számára sorsdöntő strasbourgi szavazást megelőzően. A magát civilnek beállító, azonban rendszeresen politizáló szervezet a tétet is meghatározta: „arról döntenek, hogy szerintük fennáll-e a közös uniós értékek súlyos megsértésének egyértelmű veszélye.” Az Amnesty nem bírta ki, hogy ne mondja el a véleményét a Sargentini-jelentés kapcsán, természetesen a brüsszeli bürokraták pártját fogva mondtak ítéletet a magyar kormány felett:

Az egészben az a legmeredekebb, hogy bejegyzésében az Amnesty ugyanazt a cikket osztotta meg, mint amit pár nappal korábban Judith Sargentini, holland zöldpárti EP-képviselő Twitteren, csak magyar nyelven.

Magyarán

Micsoda csapatmunka, mekkora összjáték. A hazai Amnesty a napokban több hírrel is felhívta magára a figyelmet, nem ez volt az első a magyar kormány ellen irányuló megnyilvánulásuk: a szervezet egyike volt annak a tíz csoportosulásnak, amely kampányt indított Magyarország ellen a Sargentini-jelentés kapcsán.