Bakondi György: Az erőszakoló afgán migráns is bizonyítja, hogy a bevándorlás veszélyes

Szexuális erőszak miatt keres
Vágólapra másolva!
Felháborítónak nevezte a kormány nevében Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, hogy vasárnap hajnalban Budapest belvárosában egy afgán migráns megerőszakolt egy fiatal magyar nőt.
Vágólapra másolva!

Bakondi György arra kérte a nyomozóhatóságokat, hogy vessenek be mindent az afgán férfi felkutatására.

Minden nap bebizonyosodik, hogy

a bevándorlás veszélyt jelent Európára és az európai emberek biztonságára

- fogalmazott. Mint mondta, ez az eset is a több száz hasonló európai történés sorozatába illeszkedik.

Hozzátette, be kell látnunk, hogy a keresztény és a muszlim kultúra

Az európai keresztény kultúra tiszteli, megbecsüli és megvédi a nőket, a hatóságoknak mindent meg kell tenniük,hogy mihamarabb meglegyen az elkövető - közölte.

Forrás: Police.hu

Bakondi György megjegyezte: azokban az európai országokban, ahol magas a migránsok aránya, romlanak a biztonsági mutatók, mindeközben pedig komoly politikai nyomás nehezedik a kormányra annak érdekében, hogy a hatékony határvédelem helyett feleljünk meg a "Soros-NGO-k" által európai fősodornak nevezett elvárásnak. Ezek a szervezetek és a velük szövetséges nemzetközi intézmények azt akarják,hogy

engedjük be a migránsokat és még az elutasított menedékkérelmeket is vizsgáljuk felül.

Magyarország azonban nem változtat az álláspontján, ez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción és a választáson nagy többséggel kinyilvánított akarata, és a magyar kormány ezt a politikát konzekvensen képviseli és folytatja - jelentette ki Bakondi György.

A rendőrség közlése szerint a 18 éves afgán migráns, Sarhadi Bilal Ahmad vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt, majd elmenekült a helyszínről.

A férfit nagy erőkkel keresik, ellene esetleges külföldre szökése miatt európai elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfői közleménye szerint az afgán férfit szeméremsértés gyanúja miatt is keresik, mert június 1-jén éjjel és 20-án hajnalban mutogatta magát a Dohány utcában, illetve a Király utcánál.