Újabb fordulat a Gyárfás-ügyben - A bérgyilkos is zsarolta

Gyárfás Tamás tárgyalása, 2018.04.20.
Vágólapra másolva!
Gyárfás Tamás megzsarolása ügyében is gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a már jogerős ítéletét töltő Jozef Roháčot. Ezt a rendőrség is megerősítette, egyelőre azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva bővebb tájékoztatást nem adnak az ügyről. Gyárfás Tamás milliárdost, az egykori baloldali médiavállalkozót azzal gyanúsítják, hogy megölette üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. Ha elítélik, lehet, hogy élete végéig börtönben marad. A Magyar Időknek adott korábbi interjúban egyébként Gyárfás bevallotta, hogy jó kapcsolatokat ápolt az alvilággal.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön a PestiSrácok.hu írt arról, hogy már Jozef Roháč is gyanúsítottja annak a zsarolási ügynek, amelynek célpontja az úszószövetség korábbi elnöke, Gyárfás Tamás volt.

Gyárfás Tamás a bíróság előtt egy korábbi felvételen Fotó: Polyák Attila - Origo

Információik szerint

Jozef Roháč utasítására dobták be Gyárfás postaládájába azt a hangfelvételt, amely miatt végül az egykori úszószövetségi elnököt is meggyanúsították a Fenyő János elleni gyilkossági ügyben.

Négy ember halt meg az Aranykéz utcai robbantásban Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás, és a Fenyő János médiavállalkozó gyilkossági ügyében Jozef Roháčot tettesként életfogytiglanra ítélték azzal, hogy leghamarabb 30 év múlva vizsgálható meg a 62 éves férfi feltételes szabadlábra bocsátásnak lehetősége.

A Fenyő-gyilkosság ügyében idén áprilisban felbujtóként meggyanúsították Gyárfás Tamást.

Jozef Roháč augusztus 14-én beismerte a rendőrségen, hogy több mint két évtizede ő ölte meg Prisztás Józsefet.