Ellenzéki ''nyomorgás'': Egzotikus külföldi utakon harcolnak

Homonnay, Erzsi a macska
Vágólapra másolva!
Erzsi macska gazdája, Homonnay Gergely úgy tűnik, újfent magára hagyta a vérliberális és rendszerkritikus háziállatát, Erzsébetet, mert a "gonosz Orbán-rezsimben" nyomorgó, szerinte mélyszegénységben élő ellenzéki vezérnek kedve támadt kicsit kajakozni a festői Moldva folyón, amely utazásnak a megszervezéséről részletesen be is számol a tavasszal még forradalmat hirdető "szabadságharcos". Így nyomorog tehát a mi "elnyomott" és agyongyötört ellenzékünk, akik egyébként rendszeresen próbálnak tarhálni: egzotikus külföldi utakon és tájakon nyomorognak. 
Vágólapra másolva!

Homonnay tehát a Moldva folyón kajakozva "szervezi" az "elnyomó rezsim" elleni forradalmat.

Az érdekes nem is ez, hanem, hogy miközben a hazai ellenzéknek majdnem minden megnyilvánulása a "10 millió mélyszegénységben élő" emberről történő vizionálásról szól, addig Erzsi macska gazdája bátran megírja Facebook-oldalán, hogy amúgy azért "bejárta az egész világot".

Így ír Homonnay:

Szegény nyomorgó Gergely!

Homonnay, Erzsi a macska Forrás: --

Beszámolójából azt is megtudhatjuk, hogy két éve, tehát bőven a "gonosz Orbán-rezsimben történő tengődése" alatt jutott el Thaiföldre.

Hát így éhezik a nagy diktatúrában és teljes elnyomásban a magyar ellenzék vezéralakja.

Vagyis olyan helyekre jut el, a Magyarországon megkeresett pénzéből, amiről legtöbben csak álmodozunk.

Szerencsére éppen Erzsi macska gazdája (ismereteink szerint) legalább nem koldul, hogy eljátssza a hazai elnyomott ellenzéki lét kilátástalanságát.

Szemben az új Heti Hetesben, azaz a Szabad- vagy most már Kötöttfogásban feltűnő Konok Péterrel, aki Facebook-oldalán jelentette be, hogy a Simicska-féle Hír TV-s műsorból származó fizetésének megszűnésével maga is a nyomor kapujába lépett, és meg is adta számlaszámát, hogy utaljanak "áldásos", gyűlölködő-köpködő tevékenységének folytatására a "rajongói".

Konok Péter Forrás: Youtube

De emlékezzünk vissza csak a nőverő Juhász Péterre, aki profi szintre emelte a koldulás művészetét, hiszen nem hagyott volna ki egyetlen nyilvános alkalmat sem, hogy felmutassa a táblára írt számlaszámát. Miközben maga is budai villában és külföldi utakon tengette "szomorú" életét. Csak hát az áprilisi választáson kiderült, hogy Juhász működésére a kutya sem kíváncsi, ahogy vélhetően Konok köpködésére sem.

De rendkívül mulatságos és ellentmondásos az is, ahogy a korábban szintén a magyarországi nyomorról és kilátástalanságról prédikáló Vona Gábor vígan jelentkezett közösségi oldalán a több százezer forintos külföldi nyaralásáról.

Olaszországban próbálta meg kiheverni a magyarországi diktatúrában elszenvedett rémisztő sérelmeket.

Forrás: Facebook

Most Homonnay bizonyította a mai magyar ellenzék hiteltelenségét: azaz miközben apokaliptikus, pattanásig feszült hangulatot, éhínséget és nyomort festenek az őket támogatók felé hazánkról, addig ők egzotikus paradicsomokban harcolnak a "rettenetes elnyomás" ellen,

és mindezt megtehetik a vérvörös verítékkel Magyarországon keresett (esetleg Soros-támogatásokból szerzett) pénzből.