Újabb balliberális aljasság: a macskája nevében írogató ellenzéki vezér fideszes szomszédja halálát kívánja

Homonnay, Erzsi a macska
Vágólapra másolva!
Idős, Fidesz-szimpatizáns szomszédja halálát kívánta egy Facebook-posztban Homonnay Gergely, a magyar ellenzék egyik legutolsó reménysége, aki egy nőstény macska nevében írogat a Facebookon, és ezzel lett népszerű szellemi vezér balliberális körökben. 
Vágólapra másolva!

A legújabb szellemi magaslatról a Figyelő számolt be. A kétharmados Fidesz-győzelmet hozó választások utáni szánalmas ellenzéki tüntetések egyik szervezője azon háborodott fel, hogy egy 75 éves idős asszony másként meri látni a világot, mint ő.

Szerda este a budapesti vihar elvonulása után Homonnay egy képet osztott meg közösségi oldalán (ezúttal nem Erzsi macskaként, hanem másik énje nevében). A kép mellé nagyon kulturáltan azt írta: "Majdnem agyonb@szott egy fideszes nénit egy ledőlt fa".

A történet lényege, hogy a viharban kidőlt egy fa, amelynek súlya alatt a társasház kerítése is megrogyott. A leomló fa pedig majdnem maga alá temette az idős nőt is, akinek ezúttal az volt a bűne, hogy az erkélyen (a skizofrén macskanő újabb kulturált megjegyzése szerint) "fejhangon visítva" panaszkodott.

Forrás: Figyelő

Ezután a magyar ellenzék szellemi vezére megjegyzi, hogy "a fideszes néni" sajnos életben maradt. A bejegyzésből aztán - mintegy viccnek szánva - kiderül az is, hogy az idős nő azért beszél hangosan, mert hallássérült.

Miután ezen a macskává lett liberális világítótorony kimulatta magát, megjegyzi: "a néninek nem a migráncsoktól kellene félnie, hanem a jóistentól, aki most még csak figyelmeztette, hogy rossz úton jár, de legközelebb már telibe fogja kapni a fát, a fideszes elvtársnő azonban ezt sem hallotta meg. Még egy darabig jajgatott, majd felkapta a protézisét, és beszaladt a lakásba".

A Figyelő cikke óta Homonnay újabb bejegyzéseket írt, amikből kiderül, kifejezetten büszke erre az írására. Nem meglepő, ennél magasabbra eddig sem jutott,

Várjuk a balliberális lapok felháborodott elhatárolódását az embertelen ellenzéki aktivistától, aki egy idős, beteg asszonyról gyalázkodott.