Reklámcéget alapított Vona Gábor, visszatérhet a gyökereihez

Vona Gábor kutya
Vágólapra másolva!
Vona Gábor hárommillió forint törzstőkével alapított céget, a Vlog Influence-nek a fő tevékenysége a médiareklám-készítés – írja a balliberális 24.hu. A slusszpoén az egészben, hogy a cég Vona keresztfiának, az erdélyi magyarokat rendszeresen gyalázó Szotyori-Lázár Zoltánnak a szolnoki ügyvédi irodájába van bejelentve, ezt az információt azonban elhallgatta a baloldali portál. Ismert, a politikus korábban egy biztonságtechnikai, majd egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozott értékesítői feladatkörben. A Jobbik bukott elnöke a választási vereség után visszatér a gyökereihez, a marketing világához? 
Vágólapra másolva!

Vona Gábor hárommillió forint törzstőkével alapított céget. A Vlog Influence Kft. más vállalkozásokkal együtt egy szolnoki címre van bejegyezve, és a fő tevékenysége médiareklám készítése – írja a balliberális 24.hu. A cégadatbázis szerint a vállalkozás a további tevékenységeket folytatja:

  • hírügynökségi,
  • reklámügynökségi tevékenység,
  • PR,
  • kommunikáció,
  • piac- és közvélemény-kutatás,
  • üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadás.

A portál arra következtetésre jutott, hogy

a Jobbik exelnöke tanácsadó, illetve média- vagy reklámcéget tervez vezetni. Ami a legfontosabb: a Vlog Influence Kft. tulajdonosa és ügyvezetője is Vona Gábor.

Egy fontos dolgot azonban elhallgatott a balliberális portál: a cég Vona keresztfiának, az erdélyi magyarokat több alkalommal is gyalázó Szotyori-Lázár Zoltánnak a szolnoki ügyvédi irodájába van bejegyezve.

Vona Gábor marketingcége keresztfiának, Szotyori-Lázár Zoltánnak az ügyvédi irodájába van bejelentve. Családi vállalkozás Forrás: Origo

A politikus közéleti pályafutását megelőzően egy biztonságtechnikai, majd egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozott értékesítői feladatkörben.

A szakmában szerzett tapasztalatait később a politikában kamatoztatta, emiatt többször is „porszívóügynöknek" nevezték a sajtóban. Vona legújabb céges manővere arra enged következtetni, hogy egy erős visszakanyar várható karrierjében.

A 24.hu közösségi oldalán felteszi a kérdést: „pályát módosít" a politikus?

Ezt egyelőre még nem lehet tudni, mindenesetre két napja egy sejtelmes videót töltött fel Facebook-oldalára, aminek az a legfontosabb üzenete, hogy augusztus 8-án valamilyen bejelentésre készül. A médiában azonnal megkezdődtek a találgatások. A Pesti Srácok Vona visszatérésének lehetőségéről írt, az Azonnali.hu a XXI. századi pártok összefogásának bejelentését várja. A Figyelő pedig ma arról cikkezett, hogy a Jobbik exelnöke az ellenzék vezére kíván lenni olyan módon, hogy egy Jobbik-LMP-Momentum szövetség élére áll. Az Origo írt elsőként egy új ellenzéki pólus létrehozásának logikusságáról, az LMP-ben lezajló hatalmi átrendeződéssel foglalkozó elemzésünkben vázoltuk ennek az esélyét.

Egy biztos, Vona Gábor nem hagy ki egyetlen egy megjelenési lehetőséget sem – annak ellenére, hogy elviekben visszavonult.