Újabb műsorvezetőket rúgtak ki a Hír TV-ből

Vágólapra másolva!
Kálmán Olgával együtt összesen kilenc műsorvezetőt kirúgtak, mások önként távoznak. Igaz, mondjuk nehezen elképzelhető, hogy Simicska Lajos barátját, az olykor elég furcsa állapotban műsort vezető Csintalan Sándort például megtartották volna.
Vágólapra másolva!

Úgy tudjuk, elsőként Kálmán Olgát rúgták ki, ami elég érthető, hiszen a Hír TV elmúlt másfél évének erkölcsi és nézettségi összeomlását ő jelképezte. Csintalan Sándor pedig állítólag maga mondott fel. A következőknek kell még távozniuk:

  • Nagy Zoltán hírigazgató
  • Tarr Péter vezérigazgató-helyettes
  • Bodacz Balázs műsorvezető
  • Zimon András szerkesztő
  • György Zsombor szerkesztő

Állítólag önként távozott többek között Rechenberger Dániel sportriporter és Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató. Több műsor is megszűnik, az Egyenesen, az Egyenesen Plusz, a Szabadfogás és a Szamizdat.

Az ellenzéki portál, a hvg.hu úgy tudja, hogy kirúgták Lampé Ágnest és Teszári Nórát is. Utóbbi többek között egy női Heti Hetes-szerű műsort vezetett, ahol mérsékelten sikeres nők egymást túlharsogva szidták a kormányt, Teszári Nóra lelkes bólogatásától kísérve. Lampé Ágnes korábban a 168 Óra újságírója volt, tévében sohasem dolgozott, azaz igazi amatőrként kapott az újságíróhiánnyal küzdő Hír TV-ben munkát. Lampé Ágnes állandó lámpalázán és zavarodottságán, információnk szerint még a műsorkészítő technikai dolgozók is mosolyogtak, szakmailag az egyik legkínosabb képernyőn szereplő riportere volt a Hír TV-nek.