Teljes káosz: felmondtak a Jobbik tévéjének ismert arcai

jobbik tépett változat
Vágólapra másolva!
Szerda reggel különös videó jelent meg az N1TV közösségi oldalán. A Jobbik pártalapítványának pénzéből működő televízió munkatársai videóban búcsúztak a párttól – írta a Figyelő. 
Vágólapra másolva!

„Sokakkal ellentétben nekünk tiszta a kezünk” – kezdi az N1TV munkatársa, Szilvási Péter, utalva a Jobbik országgyűlési kampányban kifüggesztett plakátjára: Tiszta kézzel.

„Nekünk még valóban magyar a szívünk” – folytatja Magyar Klára, szintén egy Jobbik-plakátra utalva. Ezután közösen leveszik az ajtóról az N1TV táblát,

bezárják az ajtót, és a főszerkesztővel, Kisberk Szabolccsal együtt „és mi a józan eszünkre hallgatunk” felkiáltással távoznak

a jobbikos tv szerkesztőségéből.

Nemcsak a Jobbik szakadt széjjel, hanem a párt korábbi tévéjében is mindenki felmondott Forrás: Origo

Mindezek alapján úgy tűnik, hogy a súlyos választási fiaskót követően nemcsak a Jobbik esett szét, hanem a párt házi internetes televíziója is válságba került. Az Echo TV arról ír, hogy az internetes televízió ugyanakkor nem szűnik meg, a fenntartók a hivatalos közlemény szerint tovább akarják működtetni, új stábbal.

Teljes káosz a Jobbik pénzügyeinél

A távozó műsorvezetők a tiszta kézzel arra utalhattak, hogy a Jobbik pénzügyei körül egyáltalán nincsenen átlátható viszonyok, miközben a párt ezzel kampányolt a mögöttünk hagyott időszakban. Mint arról korábban beszámoltunk, baj bajt követ a Jobbiknál, hiszen ha nem lenne elég a több mint 660 milliós, Állami Számvevőszék által kiszabott büntetés: újabb és újabb pénzügyi és elszámolási nehézségekkel is szembe kell néznie a pártnak, amit persze csak saját maguknak köszönhetnek.

Hiszen a mostani elnökség is végigasszisztálta, hogy

Vona és Simicska korrupt paktumot hoztak létre,

mindent egy lapra téve, és most ennek fizeti busásan az árát az egykor jobboldali párt. A napokban kiderült, hogy még a Simicska érdekeltségébe tartozó plakátcégeknek is tartoznak közel 100 millióval, a Magyar Postának pedig 60 millióval. És az Állami Számvevőszék csak most vizsgálja a szintén problémás tartalmú kampánybeszámolójukat. Ennek eredménye tavaszra várható.