Videó van a férfiról, aki felgyújtotta Hajdú Péter éttermét

Fel akarták gyújtani Hajdú Péter éttermét, Like Bisztró
Vágólapra másolva!
Több millió forint kár érte Hajdú Pétert, miután szombatra virradóra valaki megpróbálta felgyújtani az éttermét – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Blikk információja szerint az étterem be volt kamerázva,

ezért a hatóságok pontosan nyomon tudják követni, hogy mi is történt a gyújtogatáskor, így az elkövetőt is hamar elkaphatják.

A lap kereste a Like Bisztró tulajdonosát, Hajdút, ám ő a rendőrség kérésére a nyomozás ideje alatt nem nyilatkozik senkinek. Megkérdezték a Pest megyei Rendőr-főkapitányságot is: szóvivőjétől megtudták, hogy az Érdi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, amely még mindig tart.

Információik szerint nemcsak az utcán elhelyezett kamerák felvételeit kérték be a rendőrök, hanem az étteremnél készült videókat is megvizsgálják.

Like Bisztró Forrás: Facebook

„Úgy tudom, hogy kristálytisztán látszik a videón az elkövető. Először csak egy autó tűnik fel a felvételen, abból szállt ki egy férfi, aki odament az étteremhez, majd tüzet gyújtott. Amikor úgy látta, hogy elég nagyok a lángok, visszasietett az autóhoz, beült és gyorsan elhajtott. Azt nem tudni, volt-e más is az autóban” – mondta a Blikknek egy névtelenséget kérő informátor. Szerinte a szerencsének is köszönhető, hogy nem lett tragédia.

– folytatta az informátor.

Hajdú Péter Fotó: Mudra László/Origo

A helyiek azt beszélik, az elmúlt hetekben több gyanús dolog is történt a környéken, s az eddigi csendes, békés kis utcákon ismét félni kezdtek az emberek.