Egyre nagyobb a torlódás Mogyaród felé

Vágólapra másolva!
Jelentős torlódás alakult ki a mogyoródi Hungaroring környékén csütörtök délután.
Vágólapra másolva!

A rendőrség honlapján azt írta, hogy a boxutca-látogatással kezdetét vette a Forma-1 Magyar Nagydíj rendezvénye, máris ezrek érkeztek Mogyoródra.
A forgalom a pálya környéki utakon sűrű,

a rendőrök forgalomirányítással segítik a közlekedést.

Balesetről nem érkezett bejelentés.

Külön felhívták a figyelmet, hogy aki az M3-as autópályáról Mogyoródra - nem a versenypályához - tart, az lehetőség szerint

az autópálya szadai kihajtóját használja a hosszabb várakozás elkerülése érdekében.

A főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a forgalomkorlátozásokról a police.hu oldalon. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait - hangsúlyozta a rendőrség.

A hétvégén lesz a 33. Forma-1 Magyar Nagydíj a Hungaroringen. Csütörtök délelőtt András Tamás, a PMRFK szóvivője mogyoródi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy

idén is helyszíni rendőrtáborból biztosítják a nagydíjat.

A korábbi években megszokott létszámmal gondoskodnak a rendezvény biztonságáról, a Készenléti Rendőrség, a Bács-Kiskun megyei főkapitányság és a BRFK, valamint osztrák, szlovák, román és lengyel rendőrök segítségével. A rendezvényen motoros és lovas rendőrök is jelen lesznek, és a forgalmat helikopterről is figyelik majd.