Meg kell műteni Viaszbabát, úgy megrugdosta az ismert operettszínésznő

A Viaszbaba szerzője
Vágólapra másolva!
A magát Viaszbabának nevező fiatal nő, Kamarás Nóra (írói nevén: Krencsey Hella) újabb blogbejegyzésben osztott meg döbbenetes részleteket arról, hogyan fenyegette, zsarolta és bántalmazta őt az ismert operettszínésznő, Kalocsai Zsuzsa. Úgy hasba rúgta, hogy maradandó sérülései miatt még mindig műtét vár rá. Azt is megírta, hogy lehúzott redőnynél hetekig arra várt, hogy elmúljanak a támadás nyomai, és a fenyegetések ellenére sem áll le.
Vágólapra másolva!

– írja Viaszbaba legfrissebb bejegyzésében a blogján, majd hozzátette:

„Az életem veszélyben van.”

Bár korábban utalt rá a fiatal nő, hogy nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is bántotta őt az operettszínésznő, most leírta, mit tett. Eszerint

110 kilós szeretője agyba-főbe verte a 43 kilós lányt,

ami után hetekig ült egy sötét szobában, és várta, hogy elmúljanak a támadás nyomai. Ugyanakkor bejegyzése szerint ennél sokkal súlyosabb dolog is történt vele. Ami, ha igaz, az bűncselekmény, kimeríti a kapcsolati erőszak fogalmát. Viaszbaba azt írta,

hasba rúgta Kalocsai Zsuzsa. Annyira, hogy meg kell műteni emiatt.

Emellett arról is ír, hogy megfenyegette, megzsarolta, és azt mondta, hogy börtönben szeretné látni őt az operettszínésznő.

A Viaszbaba szerzője Forrás: Mokka

Viaszbaba szerint Kalocsai Zsuzsa koncepciós pert indított ellene, de az ő lelkiismerete tiszta, és nem adja fel – olvasható a blogján.

Jogi képviselőjén keresztül kerestük Kalocsai Zsuzsát, hogy mondja el véleményét a vádakról. Ha megteszi, megírjuk.