Újabb betűt tett közzé Orbán Viktor

NETANJAHU, Benjámin; ORBÁN Viktor
Jeruzsálem, 2018. július 19. Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kezet fog a sajtónyilatkozat után Jeruzsálemben 2018. július 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Akáció – ez olvasható Orbán Viktor legújabb Facebook-bejegyzésében. Az A betú alatt Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu kézfogása látható. 
Vágólapra másolva!

Újabb betűt tett közzé Orbán Viktor a Facebook-oldalán. Az A betű alatt Benjamin Netanjahúval való kézfogása látható. Így a kormányfő oldalán már az olvasható: akáció. Minden bizonnyal az utolsó betű a V lesz, és azt követően megy szabadságra a miniszterelnök.

Az első képen Orbán Viktor Angela Merkellel tárgyalt Berlinben a migrációs kérdésről, a másodikon a kínai miniszterelnökkel, Li Ko-csianggal, akivel a Kína–Közép-Kelet-Európa együttműködéséről tárgyaltak Szófiában. A harmadik képen a török államfő beiktatásán vett részt, a negyediken pedig a NATO-csúcstalálkozón szerepelt Donald Trump amerikai elnökkel. Az ötödiken pedig Vlagyimir Putyin elnökkel fog kezet.