Vona Gábor egész egyszerűen verhetetlen a zizi bejegyzésekben

Vona Gábor kutya
Vágólapra másolva!
"Hamarosan megtudjátok, mi az, amire a kutya is kíváncsi" - írja közösségi oldalán Magyarország első képzeletbeli miniszterelnöke, aki ismét rendkívül komoly dolgokkal van elfoglalva. Vona Gábor egész egyszerűen verhetetlen a zizi bejegyzésekben, megérkezett a menetrendszerű kutyás kép.
Vágólapra másolva!

Egyre erősebb a gyanú, hogy Vona Gáborral valami nagyon furcsa és valami nagyon megmagyarázhatatlan dolog történt Olaszországban, a Lide di Veneziá-n. Bár politikai pályafutása során is művelt érdekes dolgokat, például, hogy a kampányban szinte többet mutatkozott macskák társaságában, mint emberekkel, de luxusutazása óta mintha sokkal szívesebben mutatkozna egy fokkal bohókásabbnak, mint korábban.

Vona Gáborról azt kell tudni, hogy nagyon szeretett volna Magyarország miniszterelnöke lenni. Ebből az következne, hogy Vona Gábor egy nagyon komoly ember. Csakhogy Vona Gábor győztes választás nélkül is úgy csinált, mintha ő lenne Magyarország miniszterelnöke, miközben senki nem választotta meg őt erre a feladatra.

Ezen a ponton már sejteni lehetett, hogy nem lesz jó vége a folyamatnak. Kiugrott Olaszországba, napozott, koktélozott, pizzát evett, és miután visszatért Magyarországra, aztán ki tudja miért, aljas megfontolásból elkezdte furábbnál furább bejegyzésekkel elárasztani a Facebook-falát. Kiderült, hogy vannak bónusz képességei:

  • ha nagyon kell, egy kutyát is be tud vinni az állatmenhelyre;
  • ha egy kutya nagyon rossz állapotban van, remeg, és minden baja van, akkor majdnem örökbe is tudja fogadni;
  • ha nagyon kell a népszerűség, akkor tippjátékot is be tud hirdetni a horvát-angol vb-meccsre;
  • ha már a tippjátékot behirdette, akkor ki tud sorsolni egy nyertest, akivel sörözhet. Pontosabban borozhat, mert mint kiderült, a képzeletbeli kormányfő inkább bort szeret inni;
  • ha pedig Jobbik családi nap van (nem majális!), akkor focizni is tud Sneider Tamással, nemcsak tippelgetni.

Sörözés, tippjáték, nyereményhúzás megvan, mi jöhet még? Vagyis lehet-e ezt még fokozni?

– írja közösségi oldalán, egy kutyás képet mellékelve.

Van még ennél feljebb? Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, Vona Gábor rövid időn belül meg fogja adni a választ a kérdésre. A képzelete ugyanis határtalan.