Brüsszel már megint Soros Györgyöt védi

Soros György
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Founder and Chair, Soros Fund Management and the Open Society Foundations George Soros attends 2016 Concordia Summit - Day 2 at Grand Hyatt New York on September 20, 2016 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Concordia Summit)
Vágólapra másolva!
Brüsszel már megint Sorost védi, és nem először próbál nyomást gyakorolni Magyarországra a Soros-hálózat érdekében - közölte Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője annak kapcsán, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a Stop Soros törvénycsomag miatt.
Vágólapra másolva!

Halász János elmondta: a hírek szerint ezúttal

a Stop Soros és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás miatt várható, hogy kötelezettségszegési eljárást indítanak hazánk ellen.

Soros György, a bevándorláspárti spekuláns Forrás: Getty Images for Concordia Summit/Bryan Bedder

- tudatta a szóvivő.

Kihangsúlyozta továbbá, hogy

Szerinte ezek eltörlése nyilvánvalóan csak azoknak áll érdekében, akik az illegális migrációt szervezik és finanszírozzák, és be akarják telepíteni a migránsokat, vagyis a Soros-hálózatnak és a vele szövetséges brüsszeli politikusoknak,

ők ugyanis még mindig azon dolgoznak, hogy politikai és pénzügyi spekulációkból migránsokkal árasszák el Európát.

Afrikai migránsok az EU fővárosában, Brüsszelben Forrás: Getty Images/Anadolu Agency

- tette hozzá Halász.

Véleménye alapján a Stop Sorosra és az alkotmánymódosításra szükség van, ezért készen állnak ezzel kapcsolatban bármilyen vitára.