Hamarosan fény derül Orbán Viktor titkos Facebook-üzenetére

Orbán Viktor facebook üzenet
Vágólapra másolva!
A vasárnapi oroszországi látogatásáról tett ki képet Facebook-oldalára Orbán Viktor, ami egyre közelebb visz minket a szójáték megoldásához.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az energetikai beruházásokról, a gazdasági együttműködésről és a futball-világbajnokság megrendezéséről tárgyalt vasárnap az oroszországi Kremlben, amiről a miniszterelnök egy képet is posztolt Facebook-oldalán. Ez a poszt azonban a július eleje óta sokakat izgalomban tartó Facebook-üzenet megoldását jelentheti. Ugyanis az üzenet eddig az „áció"-nál tartott, ami sok szót még versenyben tartott, de az oroszországi látogatás után a „káció" a július 20-tól kezdődő parlamenti szünetre való tekintettel nem hagy sok alternatívát a képzeletnek.

Így a megoldás feltehetően a vakáció lesz.

Az első képen Orbán Viktor Angela Merkellel tárgyalt Berlinben a migrációs kérdésről, a másodikon a kínai miniszterelnökkel, Li Ko-csianggal, akivel a Kína-Közép-Kelet Európa együttműködéséről tárgyaltak Szófiában. A harmadik képen a török államfő beiktatásán vett részt, a negyediken pedig a NATO-csúcstalálkozón szerepelt Donald Trump amerikai elnökkel.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala