Megszólalt a VV Fanni-ügy koronatanúja

vv fanni
Vágólapra másolva!
Megszólalt az a férfi, akit VV Fanni eltűnésének estéjén a gyilkossággal gyanúsított B. László felvett a kocsijával – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nyolc hónapja nem találja a novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holttestét. A férfi, akit aznap este B. László felvett az autójával, nem sejtette, hogy mibe fog belekeveredni.

A rendőrség gyanúja szerint ugyanis a VV Fanni holtteste végig az autóban volt.

– mondta Blikknek a férfi, akinek semmi különös nem tűnt fel az autóban.

– emlékezett vissza a férfi.

Forrás: RTL

Amikor felhívtak a rendőrök, csak pislogtam a meglepetéstől. Kihallgattak, én pedig elmondtam, amit tudok, de sok mindennel nem tudtam segíteni.

Ha tudtam volna, természetesen nem szállok be, és nyilván tettem volna valamit. Nem akarom elhinni, hogy ez valóban megtörténhetett. Mi lett volna, ha több táskám, holmim is van, és a csomagtartóra is szükség van?

– mondta a férfi, akit korábban telefonon hallgattak ki a rendőrök.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Forrás: Blikk

A gyilkosság után pár nappal B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de ez nem sikerült.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, és betette a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. B. László azóta előzetes letartóztatásban van.