"Európa a miénk" üvöltik a Soros-hajókon az érkező migránsok - videó

SALVINI, Matteo
Földközi-tenger, 2018. július 1. Ana Miranda, az Európai Parlament képviselője (b) és egy újságíró (j) nézi, ahogy Európába igyekvő afrikai illegális bevándorlók gumicsónakjukból átszállnak a Proactiva Open Arms spanyol nem kormányzati szervezet Open Arms hajójának mentőcsónakjába a Földközi-tengeren, mintegy 30 tengeri mérföldre Líbia partjai előtt 2018. június 30-án. Az Open Arms 60 migránst vett a fedélzetére, hogy Olaszországba vigye őket, jóllehet Matteo Salvini olasz belügyminiszter lezárta az olasz kikötőket a migránsokat szállító úgynevezett mentőhajók előtt. (MTI/AP/Renata Brito)
Vágólapra másolva!
A Polgárportál bukkant rá a „békés", „agysebész menekültek" hajózását bemutató videóra, amelyen jól látható, hogy milyen is az Európába érkező muzulmán migránsok hozzáállása a befogadó kontinensükhöz, országukhoz. "Allahu akhbar", "Európa a miénk" üvöltözik a migránsok, nem túl szívélyesen.
Vágólapra másolva!

Az eredetileg az Unzensuriert nevű osztrák portál által bemutatott filmen a migránsok már az őket utaztató „humanitárius hajón" fenyegetik az őket fogadókat, „Allahu Ahkbart" kiabálnak és kinyilvánítják, hogy szerintük „Európa a miénk".

Íme a hátborzongató videó:

A 888.hu megjegyzi a videó kapcsán, hogy ahogy az a közelmúltban bizonyítottá vált, szó sincs arról, amit a liberálisok sulykolnak Nyugat-Európában, hogy ezek az emberek önként nekivágtak volna az útnak, a jobb élet reményében.

Valójában az embercsempészek már Afrikában megkeresik őket, és sok pénzért, összefonódva a „humanitáriusnak" mondott segélyszervezetekkel szállítják, vagyis most már csak szállították ezeket az embereket az olasz partokhoz, és legújabban már Spanyolországba.

Ana Miranda, az Európai Parlament képviselője és egy újságíró nézi, ahogy Európába igyekvő afrikai illegális bevándorlók gumicsónakjukból átszállnak a Proactiva Open Arms spanyol NGO hajójának mentőcsónakjába a Földközi-tengeren, mintegy 30 tengeri mérföldre Líbia partjai előtt 2018. június 30-án. Az Open Arms 60 migránst vett a fedélzetére, hogy Olaszországba vigye őket, jóllehet Matteo Salvini olasz belügyminiszter lezárta az olasz kikötőket a migránsokat szállító úgynevezett mentőhajók előtt. Forrás: MTI/AP/Renata Brito


Korábban egy szicíliai ügyész, Carmelo Zuccaro hozta nyilvánosságra, hogy bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy a menekülteket szállító „segélyszervezetek" összefonódtak a maffiózókkal és embercsempészekkel.

Vagyis nem is az emberélet megmentéséről szól a történet, sokkal inkább a pénzről. Beszédes az is, amire a 888 felhívja a figyelmet, vagyis, hogy a fenti kifordított liberális gondolkodásnak köszönhetően több ezer ember fulladt már bele a Földközi-tengerbe.