A nevelt fiát is szexuálisan is zaklatta a most elfogott hitoktató

Vágólapra másolva!
Nyolc éves volt az a fiú, akit nevelőapja szexuálisan zaklatott évekkel ezelőtt. Most a szörnyű gyerekkoráról beszélt: elmondta, hogy a férfi először csak mutagatta magát, majd molesztálni kezdte őt, lekötözte, és fajtalankodott vele. A nevelőapát végül feljelentették és börötnbe került. Szabadulása után hitoktató lett belőle. Nem rég azonban újra fajtalankodni kezdett: tanóráján próbált meg két kislányt molesztálni. 
Vágólapra másolva!

Az általános iskola első osztályába készült Róbert, amikor anyja megismerkedett a nevelőapjával. Az anya rengeteget dolgozott, és amíg nem volt otthon, a férfi módszeresen behálózta a gyereket. Szexuális játékokra kényszerítette a kisfiút.

- mondte el a Borsnak a molesztált fiú, aki a szörnyűségekről sokszor próbált meg beszélni anyjának, de végül sosem tudta elmondani.

Aztán egyszer a televiízióban látott egy pedofilról szóló riportot, ami erőt adott neki és az anyja elé állt. Az anyjával ketten mentek el a rendőrségre, a férfit pedig szemérem elleni erőszak miatt 2008-ban elítélték. Amikor a rendőrök bilincsben vitték el a férfit, akkor is Róbertre mosolygott.

Hét és fél évre ítélték, a jó magaviselete miatt pedig alig több mint hat év után szabadult.

A tárgyalásokon először letagadta a tettét, és ártatlannak vallotta magát, aztán azt mondta, hogy csak a fiúnak akart jót. Végül belezavarodott a saját magyarázkodásaiba, és elismert mindent.

Szabadulása után hittudományi főiskolára jelentkezett, és több tatabányai iskolában is hitoktatásba kezdett.

Néhány hete aztán újra lecsapott a szexuális ragadozó: a most 41 éves férfi a tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni.

Az egyiküket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta.

Amikor a lányok menekülni akartak a teremből, visszarántotta, és nem engedte ki őket. Ezért előzetes letartóztatásba került.

– mondja a történtekről Róbert. A most 22 éves férfi úgy érezte, hogy a nyilvánosság elé kell állnia, hogy így hívja fel a figyelmet a pedofilíára.

"Szerencsére lelki érzékenységgel megúsztam, de borzasztó időszakon mentem keresztül. Sokáig undorodtam magamtól, hatalmas belső küzdelem árán tudtam csak letisztázni a történteket magamban. Nem félni kell az ilyen emberektől, hanem fellépni ellenük. Édesanyám a mai napig hibáztatja magát a történtek miatt, de én egyáltalán nem haragszom rá, mert tudom, hogy nem az ő hibája."