Gyurcsány DK-ja továbbra is bevándorláspárti

VADAI Ágnes; GYURCSÁNY Ferenc; SZÉL Bernadett
Budapest, 2018. május 8. Gyurcsány Ferenc, a DK parlamenti képviselője, a párt elnöke és frakcióvezetője az Országgyűlés alakuló ülésén 2018. május 8-án. Mögötte Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyedttese, elöl Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője, a párt társelnöke. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök pártja változatlanul bevándorláspárti, és ezt újra és újra be is bizonyítja. Így reagált a nagyobbik kormánypárt frakciója Arató Gergely azon sajtótájékoztatójára, melyben a DK frakcióvezető-helyettese kifejtette, hogy szerintük véget ért a menekültválság.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének keddi sajtótájékoztatójára reagált.

Arató Gergely azt mondta, a menekültválság véget ért, ezért a kormánynak az ország valódi problémáival, az egészségüggyel, az oktatással és a lakhatási helyzettel kellene foglalkoznia.

A Fidesz-frakció azt írta:

- tették hozzá.

Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Kovács Tamás

A közlemény szerint az Európát sújtó migráció folyamatos, Afrikából és a Közel-Keletről újabbnál újabb migránshullám indul el, a Balkánon pedig kritikus a helyzet.