Meztelen képet töltött fel a lányról, mert az lerázta

Vágólapra másolva!
A kiskorú lány lerázta a neki udvarló 29 éves férfit, aki bosszúból felrakott egy meztelen képet a lányról az egyik közösségi oldalra.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly decemberben ismerkedett meg a lánnyal. A férfi próbált volna közeledni a lány felé, de az visszautasította, ezért egy közösségi oldalon álnéven jelentkezett be, és egy másik férfi fotóit töltötte fel.

Azt a benyomást akarta kelteni, hogy jóképű és gazdag

– írja a Teol.

Felvette a kapcsolatot a lánnyal, aki többször is szeretett volna találkozni vele, de ezt a férfi mindig elutasította, mert akkor lebukott volna.

Meztelen képet küldtek egymásnak, a lány egy tükör előtt pózolt, a melleit a kezével takarta el. A férfi egy interneten talált férfi nemi szervről készült képet küldött vissza a lánynak.

Ezek után a férfi egy másik álprofillal jelentkezett be és kereste meg a lányt, hogy megkapta a meztelen fotóját. Azzal fenyegette, ha nem ad neki 5 ezer forintot, akkor közzéteszi a képet.

A lány lerakta a pénzt megbeszélt padra, de azt valaki más elvitte, mire a férfi odaért.

Ezért kért még 3 ezer forintot, amit már meg is kapott.

A férfi ennek ellenére néhány percre feltöltötte a lány meztelen képét az internetre.

A férfit a bíróság zsarolás és más bűncselekmények miatt két évre ítélte, amit három évre felfüggesztett. Vissza kell fizetni a lánynak a 8 ezer forintot, valamint ki kell fizetni az 53 ezer forint bűnügyi költséget.