Megszólalt a tragikus szolnoki buszbaleset egyik utasa

Vágólapra másolva!
A TV2 Tények című hírműsora készített interjút egy nővel, aki azon a buszon utazott, amely egy mentőautóval karambolozott. A nő az ütközés pillanatában kizuhant az ülésből a busz padlójára. A Tények megtalálta annak a nőnek a fiát is, akivel a mentők éppen a kórházba tartottak. Ő a közösségi oldalán mondta el ismerőseinek, hogy mi történt.
Vágólapra másolva!

Szirénázva jött a mentőautó Tiszabő irányából, szemben vele Szolnok irányából pedig a busz. A Tények úgy tudja, hogy a mentőautó megcsúszott a kanyarban, és áthajtott a szemközti sávba. Így ütközött a busszal.
A TV2 hírműsora megtalálta az egyik utast, aki két gyerekével utazott a buszon. Azt nyilatkozta, hogy az ütközés pillanatában kiesett az ülésből, és a busz padlójára zuhant. A gyereki kiabálni kezdtek, hogy anya, anya, és felsegítették a padlóról.
Aztán arról beszélt, hogy hogyan élték át a csattanást, a balesetet. Az interjúban azt is elmondta, hogy azóta nem ült buszra, és nem is szeretne többet busszal utazni.

A mentőautóval egy tiszabői 57 éves asszonyt szállítottak. Allergiás rohama miatt kellett volna nagyon sürgősen a kórházba érniük. A Blikk úgy tudja, a nő gyerekei a kórházat hívták, és nem értették három óra múlva, hogy miért nem értek még be vele. Végül a rendőröktől tudták meg, hogy meghalt az édesanyjuk. A nő fia csütörtökön tett ki egy posztot nyilvánosan a Facebook-oldalára. Azt írta: a tragikus busz-mentő balesetben vesztette életét az édesanyja, és hogy további információt ír majd, ha többet tud. Azóta nem tett közzé bejegyzést.

Az autóbusz sofőrje könnyű sérülésekkel megúszta. Valószínűleg az volt a szerencséje, hogy magasabban ült, és a karambolban nem roncsolódott annyira a pilótafülke.