Verte és fenyegette barátnőjét egy férfi Nógrád megyében

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy 42 éves karancslapujtői férfit, aki heteken át verte a barátnőjét, és azzal fenyegette, hogy ha elhagyja, a nő családját is bántalmazza. Drogot is talált a gyanúsítottnál a rendőrség. 
Vágólapra másolva!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, valamint kábítószer birtoklásának gyanúja miatt folytat eljárást B. Attila 42 éves karancslapujtői férfi ellen.

A férfi a barátnőjét az idén májusától június közepéig több alkalommal ököllel a testén és az arcán megütötte, majd megfenyegette, hogy amennyiben elhagyja, őt és családját is bántalmazza.

Mindez a férfi lakásán történt.

A rendőrök pénteken délután fogták el, és a lakást is átkutatták. Több, kábítószer fogyasztásához használatos tárgyat, valamint 27,6 gramm súlyú, alumínium pakettbe csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le.

A lefoglalt fehér színű por kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata methadon típusú kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A férfi ház előtt parkoló autóját a hatóság tagjai átvizsgálták és megállapították, hogy arról a férfi az eredeti forgalmi rendszámot levette és egy másik – ugyanolyan típusú – kocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.