Az EU-csúcs döntésével Magyarország időt nyert, de a csata még nem dőlt el

Hollik István beszél CSELEKVÉS gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása plenáris ülés politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP értékelése szerint az EU-csúcson született, a migrációt érintő megállapodással időt nyertünk, de a politikai csata még nem dőlt el - mondta a frakciószövetség szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Hollik István kiemelte, hogy

a magyar kormányfőnek a V4-es vezetőkkel együtt sikerült megakadályoznia, hogy Magyarországra kényszerítsék a kötelező betelepítési kvótát.

Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője Forrás: MTI/Soós Lajos


- mondta Hollik István. A politikus kitért arra, hogy bár az EU-csúcson fontos döntések születtek, azt látni kell, hogy gazdasági bevándorlók milliói szeretnének Európába jutni.

Hollik István kiemelte, hogy

a bevándorláspárti erők, a Soros-hálózat és a vele szövetségben működő brüsszeli bürokraták továbbra is azt szeretnék, ha a migráció alapjog lenne, legalizálni akarják azt.


Ezért is lesz fontos a jövő évi európai parlamenti választás, mert az európai emberek véleményt mondhatnak arról, hogy jó-e a brüsszeli bevándorláspárti politika, vagy sem - mondta a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.