Nyolcan erőszakolták meg a borsodi lányt

2018.06.13. 11:03

A fiatal lányt először cigarettával kínálták, amitől bódult állapotba került, majd egy elhagyatott házba kísérték. Itt hárman megerőszakolták. Később átvitték egy másik házba, ahol még öten közösültek vele az akarata ellenére. Végül csak azért hagyták abba, mert az egyikük felesége a helyszínre ért. A lány, akinek szervezetében drogot találtak, másnap ért haza. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség többelkövetős szexuális erőszak miatt emelt vádat a nyolc férfival - köztük egy alig 16 éves fiatalkorúval - szemben.

Az áldozat 2017 júniusában a faluban találkozott ismerőseivel, két huszonéves férfival, akik cigivel kínálták, amit közösen szívtak el - olvasható az Ügyészség.hu oldalán. A cigarettától a lány bódult állapotba került, csak nehezen tudott mozogni. A két férfi bekísérte őt egy romos, lakatlan házba, ahol újabb cigarettát adtak neki.

Itt a védekezésre képtelen állapotba került áldozatot mindketten megerőszakolták. Közben egy harmadik férfi érkezett az elhagyatott házba, aki szintén megerőszakolta a lányt. 

Ebben a romos házban erőszakolták meg először a lányt.Forrás: Origo

Ezután a lányt átvitték a szemben lévő házba, ahol még öten megerőszakolták, köztük egy 16 éves fiú is.Végül csak azért hagyták abba, mert azt hitték, hogy az egyik férfi felesége utánuk ment.

A kábult lány másnap hajnalban jutott haza. Azonnal feljelentést tettek az ügyben.

Az orvosi vizsgálatok során

a szervezetében kábítószert találtak, 

a testén pedig horzsolások, és bevérzések voltak.

A nyolc vádlottból hatan jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak. Az ügyészség a felnőtt férfiakat börtönben, fiatalkorú társukat pedig fiatalkorúak börtönében látná, és a közügyektől is eltiltaná.