Soros katonái az Ügyvédi Kamarát is megkörnyékezték

Soros György
Vágólapra másolva!
 A Tűzfalcsoport újabb megdöbbentő tényekről számolt be, most éppen a Budapesti Ügyvédi Kamara és a hazai Soros-szervezetek összefonódásáról. Beszámol arról a cikk, hogy számos továbbképzést szervezett a kamara Ügyvédakadémia néven, ahol a vezető előadók természetesen a Helsinki Bizottság és más sorosista szervezetek köpönyegéből bújtak elő. De arról is ír a cikk, hogy a sorosista szervezet nemrégiben a „Fiatalkorúak büntetőeljárásbeli jogainak megerősítése” címen továbbképzést szerveztek a „szerencsés” ügyvédek számára. Kiderül az is, hogy a Helsinki Bizottság már hallgatókorában próbálja behálózni és átmosni az agyát a fiatal jogászoknak, hiszen Jogklinika néven programot működtet, amelynek a célja, hogy már az egyetemi éveik során ügyvédek irányítása alatt betekintést nyerjenek a menedékjogi eljárásba. A Budapesti Ügyvédi Kamara által működtetett Pesti Ügyvéd pedig tele van a Transparency International javaslataival. De úgy tűnik, hogy Sorosék nem elégszenek meg a BÜK bekebelezésével, most már az Alapvető Jogok Biztosának hivatala körül is ólálkodnak.
Vágólapra másolva!

A cikk beszámol arról hosszasan, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara által meghirdetett Ügyvédakadémia nevű továbbképzéseken számos hazai Soros-szervezethez köthető személy adott elő, és segítették ezzel a hazai ügyvédtársadalom agymosását.

Berlin, 2017. június 8. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke és a felesége, Tamiko az Európai Roma Művészeti és Kulturális Intézet megalapításának alkalmából rendezett berlini ünnepségen 2017. június 8-án Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan

Az „Ügyvédakadémia 2018 - 7. csoport: Büntető védelem” című kurzuson például legutóbb Lőrik József ügyvéd adott elő, akit korábban a Magyar Helsinki Bizottság, mint „tapasztalt budapesti védőügyvéd” említett egy 2013. február 21. napján a

Nyílt Társadalom Intézet székelyén megrendezett fórum szakmai anyagában, és amelynek keretében az érintett szakértői csoportba Lőriket is delegálták.

Az „Ügyvédakadémia 2018 - 3. csoport: Családjogi jogviták” csoport szakmai vezetője az a

dr. Subasicz Éva ügyvéd, aki korábban Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány Alkotmány- és Jogpolitikai Intézet Programiroda vezetőjeként az emberi jogok kiemelt területén tevékenykedett, illetve a Magyar Helsinki Bizottság felkérésére látott el ügyvédi feladatokat.

De a sor itt nem ér véget. Az „Ügyvédakadémia 2018 - 17. csoport: Személyiségi jogi jogviták” csoport szakmai vezetője: dr. Nehéz-Posony Márton ügyvéd, aki a Budapesti Ügyvédi Kamara 493. sorszámú hírlevelének tanúsága szerint, mint a BÜK elnökségi tagja

a legutóbbi közgyűlésen az ügyvédi kamarától határozottabb állásfoglalásokat vár el a jogállamot érintő közpolitikai kérdésekben, és megnyilvánulásait rendszeresen idézik a balliberális oldalon.

A Tűzfalcsoport hozzáteszi, hogy dr. Nehéz-Posony Márton testvérének, Dr. Nehéz-Posony Katának is sikerült egy egyértelmű, sorosista állásfoglalást közzétennie Facebook-oldalán, amikor elmondta még a választások előtt, hogy „Ne vegyétek be a riogatást a migránsokkal”, hiszen véleménye szerint

Forrás: Facebook

Külön kurzus ügyvédeknek

A portál beszámol arról is, hogy a Magyar Helsinki Bizottság, tehát Soros hazai zászlóshajója a „Fiatalkorúak büntetőeljárásbeli jogainak megerősítése” fedőnév alatt 2018. május 3-án és május 8-án 20-20 ügyvéd számára szervezett interaktív képzést. Az MHB projektpartnerként vett részt az Egyesült Királysági Fair Trials International szervezet az Európai Unió által támogatott projektjében.

A képzést az a Panpress Kft. által üzemeltetett ugyvedek-lapja.hu oldal hirdette meg, amely a Pesti Ügyvédet is kiadja.

Már fiatalon elkezdik az agymosást Soros szervezetei

A portál leírja azt is, hogy a sorosista Helsinki Bizottság több jogi karon - így Budapesten, Győrben és Debrecenben úgy nevezett Jogklinika néven programot működtet, amelynek a célja, hogy már az egyetemi éveik során ügyvédek irányítása alatt betekintést nyerjenek a menedékjogi eljárásba, és tapasztalatokat gyűjtsenek a hazai és nemzetközi menedékjogi és idegenrendészeti jogalkalmazás gyakorlatáról.

Emellett a programban részt vevő joghallgatók jogi tanulmányaik során specializált elméleti képzésben vesznek részt, melynek keretében megismerik a magyar menekültügyi és idegenrendészeti szabályozást és a nemzetközi menedékjogi, emberi jogi normákat.

Magyarul már elkezdik a fiatal jogászok agymosását és átnevelését, hogy készségesen hajtsák végre a Soros-féle beteg lázálmot, amikor majd praktizálni kezdenek.

A Pesti Ügyvéd Soros szócsövévé vált

Úgy tűnik tehát, hogy szoros az együttműködés a sorosista szervezetek és a Budapesti Ügyvédi Kamara között.

Ezt az is bizonyítja, hogy a Pesti Ügyvéd nevű szakmai lapban szinte kivétel nélkül csak a Trancparency International javaslatait olvashatják a fővárosi ügyvédek.

Forrás: Tűzfalcsoport

Vagyis a sorosista álcivilek már nemcsak a bíróságok, hanem a Budapesti Ügyvédi Kamara kapuján is dörömbölnek.