Terry Black bíróságon mondta el, mit csinált Vona Gábor a lakásán

Vágólapra másolva!
Szerda reggel 9 órakor a Budapest Környéki Törvényszéken szembesítették Terry Blacket és Vona Gábort. A bíróságnak azt kell kiderítenie, hogy a Jobbik exelnöke rendszeresen járt-e értelmiségi találkozóknak álcázott melegpartikra, illetve ott mi történhetett. Bár zárt tárgyalás volt, sok minden kiszivárgott az ügyben - írja a Ripost. 
Vágólapra másolva!

A transzvesztita előadóművész, Amanda Elstak, már jóval a kiírt kezdés előtt megjelent a bíróság folyosóján - írta a Ripost. Egy ismerősének jól hallhatóan azt mondta, hogy ő azért van itt, hogy bebizonyítsa igazát, miszerint a politikus az ő baráti körükbe tartozott, ráadásul több melegpartin is közösen részt vettek.

Vona Gábor a tárgyalás kezdetére nem jelent meg. Terry Black, az ügy másik koronatanúja az utolsó pillanatban érkezett meg. Először őt szólította a bírónő.

Terry Black zárt tárgyalást kért

Mint elmondta, a szembesítés során sok-sok olyan intim, szexuális titkokra derülhet fény, sok olyan bensőséges részletet kell majd felidézni, ami csak az érintettekre tartozik.

Vona Gábor ekkor késve érkezett, ő is egyetértett a zárt tárgyalással, illetve Terry Black indokaival. Ezután a sajtó képviselőit kiterelték a teremből.

Ezt kérdezte Terry Black a Ripost szerint az első tárgyalási szünetben, utalva ezzel Vona több múltbéli, melegeket gyalázó nyilatkozatára. Terry Black és Amanda Elstak ezek hallatán nyilatkozott először Vona állítólagos meleg kapcsolatairól.

Azt kívánták és kívánják bebizonyítani, hogy Vona a homoszexualitással kapcsolatban mást mond és mást cselekszik, hiszen ők személyesen is bensőséges kapcsolatban álltak vele. Ezért háborodtak fel például azon, hogy Vona a melegfelvonulás betiltását követeli és börtönnel sújtaná a homoszexualitást.

Különösen felháborítónak tartják, hogy a szerintük velük randevúzó, bort ivó és vizet prédikáló, álszent Vona még egy melegellenes törvényjavaslatot is benyújtott.

Három év börtönnel fenyegette volna azokat, akik népszerűsítik a "más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot", amit fajtalanságnak neveztek a törvényjavaslatban.

A zárt tárgyalást fél 11-kor rendelték el, fél 1-kor Vona Gábor jött ki először a teremből, és grimaszolva, sietős léptekkel távozott.

A Ripost információi szerint Amanda Elstak a zárt tárgyaláson

részletezően számolt be a Jobbik exelnökéhez fűződő intim viszonyáról.

Pontosan jegyzőkönyvbe mondta az időpontot és a helyszínt is, konkretizálva, hogy Terry Black lakásán két alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített Vona Gáborral. A Ripost szerint Vona Gábor folyamatos, sűrű nevetések kíséretében fogadta Amanda Elstak állításait, és mindent visszautasított.

Amanda Elstak a Ripostnak azt mondta, hogy a szembesítés során fenntartotta korábbi állításait, sőt

az igazát bizonyító részletekkel is alátámasztotta az általa elmondottakat.

Ugyanakkor kijelentette, hogy az ítéletig már nem szeretne részletesen beszélni a dologról.

Elstak már korábban is vallott arról, hogy meleg kapcsolatot ápolt Vonával

Amanda Elstak korábban azt nyilatkozta, hogy a Kertész utcában, Terry Black homoszexuálisok által látogatott Lokál nevű szórakozóhelyén találkozott először Vona Gáborral, de nem utoljára. A transzvesztita előadóművész szerint heti, kétheti viszonylatban találkozott a politikussal. Többen átmentek Terry Black lakására, sőt, egy 2018. március 9-én létrejött

bírósági iratban azt rögzítették, hogy Vona Terry Black Thököly úti otthonában többször is találkozott Amanda Elstakkal, és vele külön szobában kettesben maradt.