Soros magyar ügyvédei a törvényeket kijátszva csempészik be a migránsokat

Horgos, menekültek, 2015.09.16.
Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Arról számolt be a Ripost, hogy a Soros szervezetek által kitartott magyarországi ügyvédek telefonszámai, elérhetőségei már ott vannak a magyar határ közelébe érkező migránsok zsebében, pontosan lebontva mindegyik határállomásra. A Sorosék által működtetett Welcome to Europe honlapon fel van tüntetve valamennyi bevándorlókat segítő sorosista ügyvéd elérhetősége, akik segítséget nyújtanak számukra, hogy hogyan, milyen jogi kiskaput kihasználva tudják megúszni a kitoloncolást. Ezeknek vet véget többek közt az Országgyűlés elé terjesztett Stop Soros törvényjavaslat.
Vágólapra másolva!

A Ripost értesülései szerint a hazánkba érkező migránsok már célzottan ezeket a Soros által busásan fizetett ügyvédeket kérik képviseletükre, akik mindenféle jogi kiskaput kihasználva próbálják elérni, hogy ne lehessen az illető bevándorlót kiutasítani az országból.

Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A Ripost arról is beszámolt, hogy a Soros szervezetek már a kezdetektől egyengetik a migránsok utaztatását Afrikától egészen a hőn áhított nyugat-európai célállomásig. A bevándorlást ösztönző és pártoló szervezetek hajói már az afrikai partoknál felveszik a bevándorlókat, hogy maguk hozzák Európába őket. Ennek köszönhetően már több százezer migráns jutott be az EU területére.

Emellett, ahogy arról az Origo már korábban beszámolt, úgynevezett „migránsszótárokkal" segítik az illegális bevándorlókat, hogy hogyan verjék át a hatóságokat, és mire hivatkozva ússzák meg a beazonosítást és a kitoloncolást.

Soros migránsszótára. Forrás: Magyar Idők

Emellett a Ripost arról is írt mai cikkében, hogy a migránsok zsebében van már annak a sorosista ügyvédnek a telefonszáma is, aki ingyen és bérmentve nyújt segítséget a bevándorlónak, hogy valamilyen úton-módon, kihasználva a jogi kiskapuk adta lehetőséget megússza a kitoloncolást.


A w2eu.info nevű honlap – amelynek már a neve is beszédes - részletes segítséget nyújt az Európába igyekvő migránsoknak, és itt található meg azoknak az ügyvédeknek is a telefonszáma, akik országokra lebontva, így hazánkban is a Soros-terv végrehajtásán, azaz Európának migránsokkal történő elárasztásán dolgoznak.

W2EU listája a "segítőkész" ügyvédekről Forrás: Ripost

A Ripost felsorol pár jogi kiskaput is, amelyet a Soros-ügyvédek rendre alkalmaznak.

Például megsúgják a bevándorlónak, hogy jelentsék ki, hogy Szerbiába nem, csak és kizárólag a szülőhazájukba hajlandók visszatérni. A jelenlegi uniós eljárás szerint ugyanis joguk van ezt kérni.


Így máris meghosszabbítják a kitoloncolási időt, ameddig is a magyar államnak tartania kell őket, és meg kell szerveznie a hazautaztatásukat. Természetesen az állam pénzén. Ezt az időt pedig idegenrendészeti őrizetben töltik a bevándorlók.

A kisgyermekes családoknál azonban az őrizet jogi akadályokba ütközik, és lehetőség nyílik arra, hogy nyílt menekültállomásokra kerüljenek. Ahonnan aztán könnyedén meg tudnak szökni Nyugat-Európa felé.


Emellett egy meghökkentő esetről is beszámol a Ripost:


A kormány által az Országgyűlés elé benyújtani szándékozott törvényjavaslat pont ezeknek a jogi kiskapuknak vet véget, hiszen valamennyi ilyen bevándorlást segítő tevékenységet egységesen kezeli és megbünteti, ezáltal megszünteti a sorosista ügyvédek ügyeskedési lehetőségét a bevándorlás támogatására.