Ezért kellett meghalnia a hódmezővásárhelyi házaspárnak

Vágólapra másolva!
Péntek délutánra leégett egy hódmezővásárhelyi családi ház, amelyben két holttestet találtak. Azonnal nyomozni kezdtek, hogy kiderüljön, miben halt meg az idős házaspár. A szakértők megállapították, hogy nem a tűzben égtek meg. Nem sokkal ezután pedig az is kiderült, hogy a lányuk és a párja gyilkolta meg őket még csütörtök este. Miután végeztek velük, a kocsmába mentek a gyilkosok - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság oka valószínűleg az lehetett, hogy a házaspár nem tudta tovább elviselni a lányuk részeges életmódját, és a párját sem kedvelték, mert már volt börtönben. A két áldozatnak, A. Lajosnak és Cs. Franciskának egy fia is van.

Az italozó életmódja miatt hagyta el a volt férje, aki aztán egyedül nevelte fel a közös lányukat. Az új párjával a szüleimhez költöztek. Az életmódja miatt nem voltak jóban. Andrea párja a piacon árult, de minden bevételt italra költöttek. A szüleink el akarták őket zavarni otthonról, ők viszont nem tudtak volna hová menni

- mondta a Blikknek a meggyilkolt házaspár fia, majd hozzátette, hogy nagyon megdöbbentette az, hogy a húga képes volt ezt megtenni.

Forrás: Police.hu

A férfi magára vállalta a pár megölését, de azt mondta, a gázpalackot A. Andrea gyújtotta fel, hogy balesetnek álcázzák, amit tettek. A nő rosszul lett.

- mondta a férfi.

Forrás: Origo

Ahogy korábban megírtuk, az idős házaspárt csütörtök este gyilkolták meg, a lányuk párja egy tárggyal fejbe vágta őket. Koponyatörésben haltak meg. A 87 éves férfi figyelmét A. Andrea terelte el, az idős asszony pedig szív- és cukorbetegként nem tudott védekezni, pár évvel korábban le kellett amputálni az egyik lábát.

Ezek után A. Andrea felgyújtott egy gázpalackot, majd a férfival együtt elmentek kocsmázni.

Amikor péntek hajnalban hazaértek, a nő hívta a rendőrséget és a tűzoltókat. Kihallgatásuk közben ellentmondásokba keveredtek, majd a férfi bevallotta a gyilkosságot. Most mindketten előzetes letartóztatásban vannak, a férfi büntetett előélete miatt akár élete végéig is börtönben maradhat.